FRANCISCO OLLER, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

FRANCISCO OLLER, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Francisco Oller S.A., empresa productora de taps de suro per caves, xampany i escumosos, ha arribat a un acord per patrocinar a l’Spar Girona durant la temporada 22/23. Gràcies a aquesta nova vinculació, l’empresa patrocinarà el tap del mes, on els aficionats podran votar la millor jugada defensiva a través de les XXSS.

L’acte oficial es va dur a terme al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i va anar a càrrec de la directora esportiva Laia Palau, de les jugadores de l’Spar Girona i l’Staff tècnic.

Joan Puig, director general de Francisco Oller S.A. “Som una empresa de més de 130 anys d’història que ens dediquem a fabricar més de 300 milions de taps. Per a nosaltres és un honor col·laborar per tenir més proximitat al nostre entorn, a l’esport i al món de la dona i defensar al tot això al màxim possible. Oller, des de la discreció, porta molt temps apostant per actes concrets de responsabilitat social corporativa des de l’empresa i aquesta és la primera vegada que establim vinculació amb el món de l’esport i en especial amb el món de l’esport d’elit perquè apostem per visibilitzar l’esport femení i crear uns referents per a futures esportistes. És una bona cosa que hi hagi tantes empreses perquè continuï al nivell d’excel·lència”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

 

Attachment