Quatre jugadores de l’Spar Girona han estat convocades amb les seves respectives seleccions

Quatre jugadores de l’Spar Girona han estat convocades amb les seves respectives seleccions

Aturada FIBA significa descans de partit. O això deuen pensar una gran majoria de jugadores. No és el cas de quatre jugadores de l’Spar Girona, que han estat convocades amb les seves respectives seleccions per disputar amistosos de preparació o enfrontaments classificatoris per l’Eurobasket 2023. És el cas de Giedre Labuckiene, Irati Etxarri, Laia Flores i María Araújo, que hauran de vestir-se de gala abans d’incorporar-se de nou a les ordres de Bernat Canut.

La Lituània de Giedre Labuckiene intentarà aconseguir el bitllet pel pròxim europeu. Tot i ocupar la segona posició, empatades amb França amb un resultat de 3 a 1, la realitat és que serà molt complicat. El primer enfrontament serà el dijous 9 de febrer contra les franceses, mentre que el segon serà el diumenge 12 de febrer contra la tercera del grup, Ucraïna.

La selecció espanyola tornarà a comptar amb les clàssiques María Araújo i Irati Etxarri. Com a gran novetat, el seleccionador Miguel Méndez ha tornat a convocar a la nostra jugadora Laia Flores. Amb la classificació a la butxaca (amb 4 victòries i 0 derrotes), la selecció espanyola jugarà el penúltim partit de la fase de grups contra Romania (dijous 9 de febrer a les 17 h). Seguidament, viatjaran a Islàndia per disputar l’últim partit el diumenge 12 de febrer.

Attachment