Giedre Labuckiene completa la plantilla de l’Spar Girona 2020-2021

Giedre Labuckiene completa la plantilla de l’Spar Girona 2020-2021

La pivot lituana és l’últim reforç per a la zona interior gironina.

Giedre Labuckiene (Paugbaite abans del seu casament), és una pivot nascuda a Lituània el 15 de juliol de 1990. Amb 192 cm, també ha jugat en la posició d’ala-pivot en temporades anteriors. Arribarà a Girona per reforçar la zona.

Labuckiene va debutar professionalment l’any 2009 a la lliga del seu país, així com amb la selecció absoluta de Lituània. Només una temporada més tard va estrenar-se a l’Eurolliga amb el Vici Kaunas. Des de llavors, ha adquirit experiència en nombrosos països europeus, disputant la Lliga Bàltica, francesa, bielorussa, letona i polonesa.

La temporada anterior formava part de la plantilla del Lublin polonès, on va disputar una mitjana de 29 minuts aconseguint 8 punts, 8,2 rebots i 1,8 assistències per partit. Destaquen també les seves participacions en l’Eurocup Women 2016-17, on va aconseguir una mitjana d’11 punts i 7,6 rebots per partit amb el TTT Riga, així com els seus 7,3 punts i 6,1 rebots per partit aconseguits amb el Wisla de Cracòvia disputant l’Euroleague Women la temporada 2017-18.

Labuckiene és l’onzena jugadora confirmada per a la plantilla de l’Spar Girona per a la temporada vinent, juntament amb Júlia Soler, Paola Ferrari, Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Helena Oma, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová i Adaora Elonu. Amb ella, l’equip es dóna per tancat.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat el fitxatge: “Amb el fitxatge de Labuckiene hem intentat buscar una jugadora que es complementés amb Julia Reisingerová en la posició de cinc. És una jugadora molt intensa i més ràpida que Julia, amb molt bona capacitat rebotejadora com ha demostrat a Eurocup i a Eurolliga aquests darrers anys. Tenim, d’aquesta manera, dos cincs molt diferenciats i el que cercàvem eren dues jugadores que fossin complementàries entre elles.”

Attachment