TC equipacions esportives renova amb L’Spar Girona.

TC equipacions esportives renova amb L’Spar Girona.

Com a novetat, l’empresa gironina s’encarrega de la producció de la samarreta commemorativa dels 15 anys d’història del club.

TC equipacions esportives, proveïdor de l’Spar Girona durant les últimes sis temporades, renova amb el club dos anys més per seguir oferint les equipacions del primer equip i de la base.

L’acord s’ha oficialitzat avui amb el gerent de TC equipacions esportives, Quim Ahumada, i el president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez.

L’empresa gironina seguirà produint les equipacions de joc i part del marxandatge del club, que es poden trobar a www.unigirona.cat. Com a novetat, aquest any, l’empresa s’encarrega de la producció de la samarreta commemorativa dels 15 anys d’història de l’Uni Girona, que es va posar a la venda divendres passat.

Es tracta d’una edició limitada; només es produiran 2005 unitats, commemorant l’any de naixement del club, i porten el segell del seu número de sèrie. A més, la primera unitat produïda està essent subhastada. Podeu participar a la subhasta clicant aquí.

Attachment