Girona, escenari de la Lliga Catalana AON 2022 Femenina

Girona escenari de la Lliga Catalana AON 2022 Femenina

El Pavelló de Fontajau serà la seu de la 34a edició de la Lliga Catalana Femenina amb presència de Cadí La Seu, Spar Girona, Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2022.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà la 34a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2022 Femenina que, aquest curs, comptarà amb el Cadí La Seu, l’Spar Girona, el Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2022 com a protagonistes.

La competició es celebrarà el primer cap de setmana d’octubre i enguany adoptarà el format de Final a Quatre (semifinals + final). Tots els partits s’emetran en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Les dues semifinals es disputaran divendres 30 de setembre o dissabte 1 d’octubre (dia i hora encara per determinar) i enfrontarà a Spar Girona i el debutant Barça CBS per una banda; mentre que les vigents campiones del Cadí La Seu jugaran davant el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2022. El torn de la final serà el diumenge 2 d’octubre, amb horari encara per definir.

El combinat urgellenc, amb 4 títols en total, és el vigent campió després de superar el conjunt gironí, dominador absolut de la competició lluint un total de 9 trofeus, per un ajustat 69-65 al Pavelló Nou Congost de Manresa. Per la seva banda, el quadre santfeliuenc s’estrenarà enguany a la màxima categoria i ho farà com a vigent campió de la 1a Lliga Catalana Femenina Challenge celebrada al 2021 a Vic.

La darrera ocasió en què Fontajau va albergar la Lliga Catalana Femenina va ser la temporada 2017-18, amb la victòria final de l’Spar Citylift Girona contra el Cadí La Seu per 89-63.

Foto: Irene Pantrigo / FCBQ

Attachment