GLOBALIMAR, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

GLOBALIMAR, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Globalimar Europa, S.L. empresa especialitzada en la importació, producció i comercialització de productes del mar congelats, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip.

A l’acte de signatura hi han assistit, per part Globalimar, el seu president Joan Mestres i, per part de l’Spar Girona, María Araújo, capitana del primer equip, les jugadores i l’estaf tècnic.

Joan Mestres s’ha mostrat satisfet de ser nou patrocinador de l’Uni Girona. “Des de l’empresa, ens sentim molt identificats amb els valors del club. Esperem que la nostra aportació l’ajudi a aconseguir tots els èxits que es proposi”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa Globalimar Europa, S.L., el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Globalimar Europa
Amb seu a Llagostera (Girona), Las Palmas de Gran Canària, Pontevedra, Colorno (Itàlia) i Miami (Globalimar USA), l’empresa importa els seus productes, majoritàriament, del sud-est asiàtic i del nord d’Europa i, en menor mesura, del continent americà. Els transforma en la seva planta del Bruc (Barcelona), els comercialitza i els exporta. Malgrat la seva creixent internacionalització, Espanya concentra el 80% de les seves vendes.

La seva oferta de productes se centra en una gamma especialitzada de varietats concretes de crustacis, peixos variats, surimis, cefalòpodes i bivalves, que comercialitza sota tres marques: Aligator, Amura i Amatsu.

Des del 2018, en col·laboració amb Fundació ALiCIA, ha desenvolupat un projecte pioner, Cook&Ready to eat, de productes del mar, envasats amb la tecnologia skin pack de Globalimar.

Més informació a https://www.globalimar.com/

Attachment