L’SPAR PERD AL WÜRZBURG, PERÒ ACONSEGUEIX L’AVERAGE

L’UNI PERD AL WÜRZBURG, PERÒ ACONSEGUEIX L’AVERAGE

Fer-se amb l’average era un dels principals objectius per a les gironines. El sold-out al Würzburg i disposar de només 8 jugadores no ha intimidat a les nostres jugadores, que des d’un bon començament ha sortit a mossegar. No obstant això, les locals han dominat gairebé tota la segona part. Tot i el 78 a 71 a falta de poc més d’un minut, Faustine Parra i Gardner han posat el -2. Tolo ha tingut una pilota a l’últim segon per empatar el xoc a 78, però la pilota ha sortit de dins. Amb el 78 a 76 final, l’Spar Girona manté la segona posició a la LF Endesa.

4/5 en triples
Tot i que els nervis del clàssic no s’han notat al començament de l’enfrontament (Triple de Rebekah, cistella de Cazorla i tirs lliures de Flores), les intensitats defensives han condicionat el joc d’ambdós conjunts, causant precipitacions i imprecisions en atac. No obstant això, un triple de Carleton ha despertat al conjunt local i Fasoula s’ha fet amb el joc interior. Els triples de Gardner, Araújo i Parra, aquest a l’últim segon de la possessió, han reviscut les aspiracions gironines i els tirs lliures finals d’Araújo han situat a l’Spar a només 3 punts (23 a 20).

Parcial de 16 a 22
Shay Murphy ha inaugurat el marcador en el segon quart. Una alegria que ha durat poc amb el triple de Leo (26 a 22). Però Sykes, gràcies al joc vertical entrant a cistella, ha aconseguit tres cistelles consecutives per a l’Uni (30 a 28). L’americana, que s’ha retirat lesionada del turmell, ha vist com la seva companya Faustine Parra ha empatat el xoc des de la mitja distància (30 a 30). L’Avenida, que ha continuat insistint gràcies a Carleton i Fasoula, ha vist com Gardner, per partida doble, i un 2+1 de Tolo han revolucionat l’enfrontament (35 a 37). Amb el temps mort, les locals han elaborat una jugada que ha finalitzat Fasoula, però en la següent acció Flores ha castigat des de la llarga distància (37 40). Finalment, Onyenwere, sota cistella, i Shay, des de la personal, han tancat el segon quart (39 a 42).

L’Avenida, amb una marxa més
En la represa, Tolo no ha desaprofitat el primer atac per posar el +5 de l’Uni (39 a 44). Tot i que les nostres han aprofitat els punts de Tolo i el joc de les americanes, els triples de Cazorla i Vilaró han canviat la dinàmica de partit. Seguidament, tres cistelles consecutives de Fasoula han donat l’avantatge a les locals, obligant a Canut a demanar temps mort (53 a 50). Tot i que l’Spar ha recuperat una bona versió del seu joc gràcies als punts de Tolo, Parra i Gardner, el cansament final ha passat factura i l’Avenida, amb un triple de Leo, ha aconseguit un avantatge de 4 punts (60 a 56).

Average guanyat
Inici contundent de l’Avenida en l’últim quart. Les nostres, amb segones oportunitats fallades, només han pogut convertir el primer tir de Shay, mentre que el Perfumerías ha posat la directa gràcies als punts de Reisingerová, castigant des de sota cistella i des de la llarga distància (67 a 58). Amb el temps mort del nostre entrenador, l’Spar, tot i que no ha dominat el rebot, s’ha reajustat en atac, aproximant-se a només 3 punts gràcies al triple de Sykes (71 a 68). El tècnic local ha aturat el joc per buscar solucions finals i Carleton ha situat a l’Avenida a 7 punts d’avantatge. Amb poc pel final, Canut ha el·laborat una jugada que ha acabat amb triple de Faustine. La defensa de l’Uni ha frenat conjuntament l’ofensiva local i Gardner ha posat el -2. De nou, el bloc defensiu ha frenat l’últim intent de l’Avenida per fer-se amb l’average i seguidament Tolo ha fallat l’últim tir per enviar el partit a la pròrroga (78 a 76).