Goldenpark.es renova com a patrocinador de l’Spar Citylift

Goldenpark.es renova com a patrocinador de l’Spar Citylift

Golden Park, patrocinador de l'Uni Girona

El portal d’apostes esportives i casino en línia GoldenPark.es, del grup MGA, ha renovat el patrocini de l’equip de bàsquet femení del Spar Citylift Girona UniGirona per a la temporada 2017-18.

L’acord per segona temporada s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi han assistit, per part de Goldenpark el mànager Javier Navarro i la directora de la Divisió Online, Elisabeth Nogueras, i per part de UniGirona el director general, Xavier Fernández.

L’empresa catalana Goldenpark.es és una de les cases d’apostes amb més reconeixement en el mercat, després del canvi legislatiu que el 2012 va permetre el joc en línia a Espanya. Per a la nova temporada Goldenpark.es crearà noves campanyes específiques per als abonats del Unigirona “que pretenen conquerir i beneficiar els seus seguidors”, tal com ha explicat Elisabeth Nogueras.

Per a Xavier Fernández, “ens enorgulleix que Goldenpark.es segueixi apostant per nosaltres i pel bàsquet femení. La temporada passada ja va demostrar el seu compromís i suport a aquest esport quan va incloure en el seu portal quotes per poder apostar en els principals partits de bàsquet femení.” Fernández ha assenyalat també la bona acollida que ha tingut Goldenpark.es entre el seu públic: “ho veuen com una forma més d’oci, relacionat amb l’àmbit de l’esport, de la qual poden gaudir fent un ús responsable del joc”.

La renovació de l’acord de patrocini amb l’equip gironí arriba en un moment dolç per al UniGirona després de guanyar per sisena vegada la Lliga Catalana i amb un inici de temporada excel·lent, a la Liga Dia. “El Unigirona ha començat la temporada demostrant el seu potencial i la consolidació del nou equip”, explica Javier Navarro. “L’energia i el treball constant de l’equip es deixa veure en cada un dels seus partits i com a patrocinador compta amb tot el nostre suport”, segons Navarro.

Attachment