Victòria brillant a Bilbao per començar l’Eurocup

maria-conde-eurocup

Un debut fantàstic a l’Eurocup Women de l’Spar Citylift UniGirona en guanyar al Lointek Gernika per 57-81 a La Casilla de Bilbao. Les gironines van fer un partit molt intents des del primer minut, sense baixar el rendiment, i això es va reflectir en el resultat final, que va ser més ampli del que en teoria s’esperava. Una nota alta per a la plantilla que, per fi, dissabte jugarà el primer partit oficial al nostre pavelló. Serà la quarta jornada de lliga contra Uni Ferrol, en l’homenatge pòstum a una llegenda com Ramon Sitjà (7 de la tarda).

Un parcial inicial de 0-8 de les gironines ja va ser simptomàtic del que seria l’estrena europea de l’UniGirona: comandar el marcador en tot moment. La intensitat, la bona defensa i l’encert en atac van ser clau per arribar a marcar diferències com un 18-27 només començar el segon quart. I les distàncies es van mantenir amb les rotacions que van anar introduint Èric Surís. A l’inici del tercer quart ja es van assolir 15 punts de diferència amb el 31-46, amb un període que va acabar amb un parcial de 6-23.

I sense baixar el ritme, les gironines van anar mantenint el nivell fins arribar al final amb el brillant 57-81 final i amb un registre de fins a cinc jugadores que van assolir 10 o més punts. Ara, el proper partit europeu serà dijous que ve contra el Landes, a Fontajau, que té la gironina Queralt Casas entre les seves millors jugadores.