HAMELIN BRANDS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

HAMELIN BRANDS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Hamelin Brands, empresa líder en productes per a l’escola i l’oficina, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona amb la seva marca Oxford.

A l’acte de signatura ha assistit, per part d’Hamelin Brands, Josep Antoni Buixeda Saborido, director general d’Hamelin Iberia i Anna Pla, directora de marketing. Per part de l’Spar Girona, el director general, Xavi Fernández.

Josep Antoni Buixeda Saborido s’ha mostrat il·lusionat i ha destacat que des d’Hamelin Brands “ens volíem implicar amb el territori i l’esport, en aquest cas amb el bàsquet femení. Hem trobat amb l’Spar Girona una gran oportunitat per la nostra marca, pels nostres treballadors i per fer equip. Ens van engrescar amb el projecte i volem aportar el nostre granet de sorra.”.

Per altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “Estem contents de sumar una nova incorporació. Agraïm el suport d’Hamelin Brands per apostar pel nostre club i esperem compartir moltes alegries en aquesta nova temporada”.

Hamelin Brands espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres

Sobre Hamelin Brands

Hamelin és una multinacional d’origen francès, de propietat familiar, líder en productes de papereria per a l’escola i l’oficina, amb marques com Oxford, Enri i Elba. Hamelinbrands SLU, amb seu a Flaçà, fabrica productes per totes les empreses del grup i es responsabilitza de la comercialització a Espanya i Portugal. Els nostres productes representen una ajuda per als escolars, estudiants i professionals a tot el món en les seves etapes educatives, projectes i vides personals.

Com creiem en la importància de l’educació i la bona organització a totes les edats, el nostre objectiu és proporcionar als usuaris les millors eines per triomfar i prosperar. Oxford, marca líder del sector, aposta per la unió del paper, com a eina fonamental per l’aprenentatge, amb el món digital, gràcies a la seva app gratuïta Scribzee®, que permet donar poders digital a les notes manuscrites, amb funcionalitats que favoreixen la organització.

Attachment