IDK Gipuzkoa s’endú l’últim partit de lliga regular a Fontajau (Spar Citylift Girona 64 – 67 IDK Gipuzkoa)

IDK Gipuzkoa s’endú l’últim partit de lliga regular a Fontajau (Spar Citylift Girona 64 – 67 IDK Gipuzkoa)

Spar Citylift Girona 64 – 67 IDK Gipuzkoa

Bon inici, transicions ràpides i bon encert inicial per part de tots dos conjunts, amb l’objectiu entre cella i cella d’arribar amb les millors sensacions possibles als play off de la Liga Dia que començaran dimecres vinent.

Un ajustat primer quart, amb un 19-18 en el marcador, ha donat pas a un bon parcial de les basques, que han sabut escapar-se de 12 punts gràcies a la intensitat ofensiva en cada atac. L’equip s’ha refet, ha començat a imprimir més ritme abans d’acabar la primera meitat i ha sabut arribar al descans amb un 30-40.

La bona circulació de pilota de les gironines no estava essent traduïda en punts per la falta d’encert en tirs de camp – un 31% per l’Spar Citylift contra un 50% d’IDK-. La dinàmica ha començat a canviar al tercer quart, i aquest encert ha portat a acabar el període amb un parcial de 10-13, 49-53 per encarar el darrer quart.

IDK Gipuzkoa ha sabut refer-se i tornar a la ratxa anotadora que l’havia portat a tenir un bon avantatge ja a la mitja part per tornar a agafar una renda d’11 punts i complicar moltíssim les coses a les jugadores d’Eric Surís. Finalment, tot i els moments de rauxa final de les jugadores, esperonades per un sorollós públic i un triple en l’últim instant de Keisha Hampton, no ha estat possible capgirar el marcador, que ha indicat un 64-67 final.

El pròxim partit a Fontajau serà dimecres a les 19.30 davant RPK Araski, on l’equip intentarà endur-se el primer enfrontament de la sèrie dels quarts de final del play off pel títol de lliga.