Roger Torrent i Anna Caula visiten l’Spar Citylift Girona

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, visita l’Spar Citylift Girona

Torrent-Eric-Caula

Aquest matí hem rebut la visita del Molt Honorable Sr. Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya, a les nostres instal·lacions de Fontajau juntament amb Anna Caula, exentrenadora de l’equip i actual diputada al Parlament. El motiu de la visita no ha estat altre que el d’interessar-se pel nostre club i el nostre projecte i saber quin serà el futur més immediat de l’Spar Citylift Girona.

La jornada ha començat amb una reunió amb el director general, Xavi Fernández, i David Ayats que ha tingut una durada d’uns 30 minuts aproximadament. Acte seguit, el President ha volgut trepitjar el parquet de Fontajau per presenciar els últims minuts de l’entrenament de la nostra plantilla i, en finalitzar la sessió, ha saludat a les jugadores i el cos tècnic, amb els quals ha pogut compartir impressions i desitjar-los molta sort de cara als play off.

En declaracions, Torrent ha dit que “És evident que el problema de l’Uni i de l’esport femení en general és que hi ha una exigència molt alta, aspirem a l’excel•lència, però alhora econòmicament i en l’àmbit d’estructura no hi ha prou uport de l’administració. Hem fet un salt important però no és suficient.”

“Estic convençut que l’esport femení serà el que tindrà el recorregut més gran en les properes dècades i l’administració hi ha d’ajudar. Hem d’aconseguir que la diferència amb l’esport masculí cada vegada sigui menor. Entenc la demanda dels clubs per continuar amb aquest repte important de país.”

“Que el club hagi arribat tan lluny en competició europea és un orgull, però també suposa una dinàmica positiva. Aquestes fites esportives suposen més atenció dels mitjans i més ajudes econòmiques. És un cercle virtuós.”

Attachment