IMAN RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

IMAN RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

Iman, empresa que ofereix servei integral i personalitzat per a empreses, seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més.

L’acte de presentació es va dur a terme al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, i va anar a càrrec de la directora esportiva Laia Palau. Per part d’ Iman, l’empresa va estar representada per Jordi Pujals, Director General.

Jordi Pujals es va mostrar molt “content” per “continuar un any més recolzant a l’equip. “Estem encantats de continuar col·laborant amb l’Uni Girona, amb qui compartim valors des del primer dia. Esperem que la nostra aportació segueixi ajudant al club a aconseguir tots els èxits que es proposi”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Iman
Som un conjunt d’unitats de negoci però, sobretot, som allò que hem estat capaços de fer pels nostres clients durant més de 30 anys. Gràcies a ells hem crescut, hem après i ens hem consolidat com a companyia amb l’objectiu de convertir-nos en la primera empresa de capital nacional del sector serveis.

La nostra aposta per la innovació i la millora continua, unit al conjunt d’unitats de negoci especialitzades què disposem, ens permet oferir als nostres clients un ventall de serveis integrals, eficients i adaptats a les teves necessitats, amb un nivell excel·lent de qualitat. Descobreix qui som i què podem fer per la teva empresa.

Més informació a Iman.

Attachment