500 ABONATS EN CINC DIES DE CAMPANYA

500 ABONATS EN CINC DIES DE CAMPANYA

Foto: David Subirana

Us informem que la campanya d’abonaments que ha començat l’Spar Girona per a la nova temporada està sent molt satisfactòria. I és que en tan sols cinc dies hem aconseguit 500 abonats.

Des de l’obertura de renovacions, la implicació dels abonats/des ha sigut immediata. Moltes de vosaltres ja ens heu fet saber les ganes de tornar a Fontajau.

Des del club, volem agrair la gran rebuda que la campanya ha tingut. Esperem seguir comptant amb totes vosaltres per encarar la següent temporada de la millor manera possible.

Sobre l’abonament

La campanya que té per nom Desperta Sentiment pretén recuperar les sensacions prèvies a la pandèmia. El termini per a renovacions acaba el 30 de juliol. Per a noves altes i modificacions de seients, el període s’obrirà el 23 d’agost.

Per aquesta temporada, el club ha preparat fins a 5 tarifes diferents: General, Sènior (per a majors de 65 anys), Infantil, Pack 4 i Familiar. L’atenció al públic per a tots aquells que ja siguin abonats i vulguin renovar el seu carnet, ho podran fer a partir del dia 15 de juliol.

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Attachment