MASALÓ, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

MASALÓ, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

MASALÓ, companyia amb 90 anys d’experiència en el sector de serveis, que realitza projectes globals d’enginyeria d’automatització, control de procés i gestió de la informació per a la millora de la productivitat industrial, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Masaló, el CEO de l’empresa Marc Masaló i la Directora d’Operacions Paula Mundet. Per part de l’Uni Girona, Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la companyia:  “Estem contents de sumar una nova empresa. Agraïm el suport de Masaló per confiar en el nostre club. Esperem compartir moltes alegries”.

Marc Masaló s’ha mostrat “content” per col·laborar amb l’Uni Girona. “És un equip que l’hem vist créixer. Sabem la passió i el sentiment que hi ha a Girona amb l’Spar. Participar amb aquest projecte ens fa molta il·lusió“.

MASALÓ espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment