Jordi Sargatal s’incorpora a l’Spar Girona

Jordi Sargatal s’incorpora a l’Spar Girona

Jordi Sargatal s’incorpora a l’Staff Tècnic com ajudant de Laura Antoja. Després d’una temporada com a responsable de l’àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona, el tècnic inicia una nova aventura al bàsquet femení.

“Molt il·lusionat per poder entrar al primer equip de l’Uni. Per a mi són nous reptes personals i professional. Amb ganes d’aportar coneixements i experiència per continuar creixent”, ha valorat Sargatal. “Molt content de sumar-me a la família de l’Uni Girona”.

Per altra banda, Laia Palau s’ha mostrat “contenta” d’anunciar la incorporació de Jordi Sargatal com a entrenador ajudant per la temporada vinent. “En Jordi és un entrenador del món del bàsquet gironí amb àmplia experiència i recorregut. Crec que és una peça que complementa molt bé la figura de Laura Antoja. He tingut l’oportunitat de treballar amb ell a la base i segur que la seva experiència i caràcter ens ajudarà a construir un millor equip”.

Sobre Jordi Sargatal
Sargatal ha estat vinculat als equips base del Bàsquet Girona des de la fundació del club. Va passar a formar part de l’staff tècnic del primer equip com a entrenador assistent a la primera temporada a la LEB Or. En el seu segon curs va rellevar Carlos Marco en el càrrec de primer entrenador i va aconseguir un balanç de 23 victòries i 5 derrotes en 28 partits per ascendir el Bàsquet Girona a l’ACB. La temporada passada va ser responsable de l’àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona.

Attachment