La Seu d’Urgell acollirà la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina

La Seu d’Urgell acollirà la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina

La 35a Lliga Catalana Femenina comptarà amb la participació de Cadí La Seu, Spar Girona, Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023.

El Palau d’Esports de La Seu d’Urgell serà la seu, 4 temporades més tard de la darrera vegada, de la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina que, aquest curs, comptarà amb la presència del Cadí La Seu, l’Spar Girona, el Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023.

La competició, organitzada per l’FCBQ i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, es celebrarà a la capital de l’Alt Urgell, amb dates i horaris encara per confirmar i, enguany, tornarà a adoptar el format de Final a Quatre (semifinals + final) en el que serà un dels grans esdeveniments a terres lleidatanes en commemoració del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023).

L’amfitrió Cadí La Seu s’enfrontarà amb el vencedor de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023, o bé el Joventut Badalona o el Lima-Horta Barcelona, en una de les semifinals mentre que, per l’altre costat, l’Spar Girona es mesurarà amb el Barça CBS. Tots els partits s’emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Aquesta Lliga Nacional Catalana Femenina és un dels actes en motiu del Centenari del Bàsquet Català organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol.

Attachment