JORNADA DEL 29 I 30 DE SETEMBRE

Jornada del 29 i 30 de setembre

Citylift Copa Catalunya – CB Grup Barna (61-52)

El Citylift Copa es va endur la tercera victòria consecutiva d’aquesta temporada davant el Grup Barna, un equip menys físic que el gironí però molt intens, pressionant i posant moltes mans durant tot el partit. No obstant, l’equip local va saber portar el partit al seu terreny buscant la seva superioritat física. Els 4 minuts finals del 3r quart van donar vida al grup Barna, ja que les gironines, producte de no tenir fluides ofensiva, van deixar de defensar. A l’últim període i quan el grup Barna es va posar per davant 49 a 52, les del GEiEG Uni van fer un parcial de 12 a 0 que va dictar sentència.

Citylift Primera Catalana – Ploms Salle Reus (48-62)

El Sènior B no va poder contra un molt bon Reus, on les concessions de segones opcions van ser claus. Les gironines mai van acabar d’entrar en el partit, tot i això van competir els 40 minuts. Una Elena Quintana imperial va decidir el partit.

Citylift Júnior A – CBF Cerdanyola A (70-64)

El Citylift Júnior A va guanyar en defensa un partit molt complicat davant un bon Cerdanyola. Va ser un partit ajustat des de l’inici, no obstant, en els transcurs del 3r quart les del Citylift van arribar a perdre de 15 punts. Va ser gràcies a la defensa i a la bona lectura en atac que va permetre a les locals remuntar i endur-se la victòria per 70-64, davant el millor rival que s’ha trobat l’equip fins a dia d’avui.

CB Tona-Osona Sud – Citylift Júnior B (53-91)

Debut amb victòria del Citylift Júnior B a la pista del Tona, que si bé el resultat final sembla ampli, a les gironines els hi va costar agafar el ritme de partit durant els primers minuts.

Una molt bona defensa de les del Citylift va permetre marxar en el marcador, tot i les dificultats en atac que es van trobar, imposades per la defensa local amb múltiples variants defensives.

Citylift Cadet A  – CBF Cerdanyola A  (41-32)

El Citylift Cadet A es va emportar la segon victòria per 41 a 32 davant el CBF Cerdanyola A, en un partit marcat per la defensa i amb un marcador molt baix. Les gironines van fer un molt bon inici de partit, aconseguint un avantatge de més de 10 punts al marcador. Avantatge que serviria fins al final de partit malgrat la intensitat i el ritme del Cerdanyola, qui mai va aconseguir posar-se per davant en el marcador.

Cadet A

Draft Gramanet – Citylift Cadet B (58-41)

Primera derrota de la temporada del Citylift Cadet B a domicili, davant d’un Draft molt físic, amb més ritme i molt més treballat tàcticament degut a que ja van disputar les fases de preferent. A les gironines els hi va faltar fluïdesa en atac i comunicació en defensa. Tot i això, les noies en cap moment van baixar el cap i van lluitar per aconseguir la victòria. Van ser 3 triples consecutius a 2’ del final del partit que van sentenciar el partit per les locals.

Citylift Cadet Blanc – UE Mataró-CBF (51-53)

El Citylift Cadet Blanc va perdre per la mínima contra el Mataró, en un partit molt competit, on les defenses es van imposar sobre els atacs. Les del maresme van sortir molt agressives des de l’inici, tot i això les locals van aconseguir imposar-se a la duresa de les visitants i marxar al descans amb 5 punts d’avantatge. A la represa del partit, les maresmenques van dominar sota la cistella i el desencert en la línia de tir lliure per part de les gironines, va portar a disputar un final de partit igualat i que les mataronines aconseguiren emportar-se.

CEEB Tordera – Citylift Cadet Vermell (43-74)

El Cadet Vermell es va endur la primera victòria de la temporada davant el Tordera. Tot i la diferència en el marcador, les Cadets van estar concentrades els 40 minuts de joc, sense concedir cistelles fàcils i enllaçant bons atacs amb un alt ritme de joc.

Citylift Infantil A – CBF Cerdanyola 06 (102-31)

El partit va estar marcat per la gran diferència física entre un equip i un altre. Al finalitzar el primer quart el marcador mostrava un 29 a 6, diferència que va ampliar-se a mesura que transcorrien els minuts.

Citylift Infantil B vs U.E. Claret (48-42)

El Citylift Infantil B va debutar en victòria per 48-42 davant la U.E. Claret en un partit molt ajustat.  Des de l’inici les visitants van pressionar tota la pista posant les coses molt difícils per a les locals. No obstant, el domini de rebot i la bona defensa de les gironines en el tram final del partit, va permetre recuperar pilotes i córrer en contraatac, anotant així cistelles fàcils.

Citylift Infantil Vermell vs Club Natació Sabadell C (44-69)

El Citylift Infantil Vermell no va poder amb un CN Sabadell superior en la segona part. Va ser un debut amb dues cares ben diferenciades. Les gironines van fer uns primers 20 minuts molt bons, intensos i amb un 4 de 4 en triples molt engrescador. Doncs, la bona defensa local va permetre forçar errors al rival, arribant al descans amb un ajustat 27-25. El partit però va donar un tomb a la segona meitat. Un parcial de 7-24 a favor de les sabadellenques va capgirar i decidir el marcador.

Infantil-Vermell

SESE B vs Citylift Infantil Blanc (25-58)

El Citylift Infantil Blanc va aconseguir la primera victòria de la temporada per 25-58 davant el SESE B.  A les gironines els hi va costar entrar en el partit, amb poques idees en atac i sense mirar a cistella. Però un canvi de xip en la segona part, amb una bona defensa, va permetre a les Infantils córrer en el contraatac i allunyar-se en el marcador.