Les mundialistes s’incorporen al grup

Les mundialistes s’incorporen al grup

Bea Sánchez i Laia Palau han estat presentades avui davant la premsa.

Les mundialistes s’incorporen després de guanyar el bronze a Tenerife.


Les mundialistes s’incorporen al grup

Dia de novetats a Fontajau amb l’arribada de Bea Sánchez i Laia Palau. L’equip queda així llest i al complet per encarar la final de diumenge de Lliga Catalana contra Cadí La Seu.

Les internacionals espanyoles, acabades d’arribar de Tenerife, van aconseguir un meritori bronze el diumenge passat davant la seva afició. Amb aquest plus de confiança, arriben motivades i decidides a lluitar tots els títols amb l’equip gironí.

En declaracions, Laia Palau ha assegurat que “El projecte de l’Spar Citylift Girona és ambiciós i penso que ara som diversos els equips que poden competir pel títol, a banda de Perfumerías Avenida.

Penso que això ajuda a la competitivitat de la lliga espanyola; aquest any el València és una passada – tot i que ha de funcionar – però el projecte és ambiciós. Benvingudes siguin.

S’estan prenent mesures per fer més mediàtic el bàsquet femení, i veiem que cada vegada hi ha més mirades posades en nosaltres. Si tots treballem una mica més i la lliga es converteix en més potent, sempre afavorirà poder vendre el producte”.

L’ex de l’Uni Ferrol, Bea Sánchez, ha dit que “per a mi és molt important venir aquí. És un pas endavant a la meva carrera, i no m’ho vaig pensar gens a l’hora de venir. Volia provar-me també a la competició europea. No he jugat mai una final de copa o de lliga, i és per això que estic aquí.

A Girona fa temps que s’està treballant per guanyar-ho tot. Vull agrair l’oportunitat que em dóna el club i penso que, sens dubte, ho donarem tot per estar a dalt”.

Attachment