JORNADA DEL 3 I 4 DE NOVEMBRE

TGN Bàsquet (47 VS. 61) Copa Catalunya

El Citylift de Copa Catalunya es va endur la sisena victòria de la temporada a la sempre difícil pista del Tarragona. Les gironines van sortir concentrades en defensa i ben posicionades en atac, i des d’un bon inici van marcar el ritme del partit. Al final del primer període acabava amb les del Citylift per davant del marcador. Les tarragonines van apujar la intensitat durant els següents 10 minuts de joc, desconcertant en alguns moments a les visitants. Doncs, van tenir l’oportunitat d’acostar-se en el marcador. No obstant, els últims minuts del segon període, les gironines es van retrobar amb el seu joc, marxant de 10 punts en el marcador al final del segon quart. A la represa, tot i els intents de les del TGN Bàsquet per capgirar el partit, les gironines ja havien aconseguit un còmode avantatge en el marcador que mai van deixar escapar.

Bàsquet SAMA Vilanova (62 VS. 41) Primera Catalana

El Primera Catalana va caure a la pista del SAMA. Les del Sènior B van anar a remolc els 40 minuts de joc; la precipitació en atac i la falta de treball en el rebot defensiu, va concedir segones oportunitats a les de Vilanova qui les van saber aprofitar. Això va fer que les del B no entressin mai en partit i la lesió de Bataller va posar les coses encara més difícils per a les visitants.

Júnior A - CBS Barça

Júnior A (63 VS. 58) Barça CBS A

El Júnior A va haver de jugar al Lluis Bachs, cosa inusual, ja que el Pavelló de Fontajau estava ocupat. Va ser un partit molt disputat, on van destacar més el atacs que les defenses. Les de Girona van portar sempre la iniciativa en el marcador, però no en el joc, cosa que va portar el partit ha decidir-se en els últims minuts.

Júnior B (44 VS. 35) AE Boet Mataró A

El Citylift Júnior B, va ser fer una primera part de cine contra un equip de la part alta i que sortia amb defensa zonal, per a acabar 25-6 els primers 20 minuts. Ja el segons temps la dinàmica del partit va canviar. Un Boet molt més combatiu i dur a qui se li va permetre moltes més coses. I, un GEiEG Uni no tan preparat com a l’inici del partit i que deixava sovint la seva cistella sense protegir rebent així molt més punts.

Júnior GUS (67 VS. 17) B. VEDRUNA PALAMÓS

El partit entre el Citylift Júnior GUS i el Vedruna Palamós, es va poder veure la millor imatge en defensa de les del Citylift. Una bona sortida d’inici a la primera meitat, imposant una dura pressió a la sortida de la pilota del visitant, va permetre a les del Júnior marxar en el marcador.

Ja a la segona meitat, a la bona defensa es va afegir l’encert exterior gràcies a un molt bon moviment de la pilota del Junior GUS.

Cadet A (42 VS. 57) Barça CBS A

El partit del Citylift A va ser igualat la major part del temps, sobretot la 1ª meitat, amb intercanvi constant de cistelles amb encerts i errors per igual per part dels dos equips.

A la represa, diferents tipus de pressions i zones per part del Barça, qui intentava marxar en al marcador, però sense acabar d’aconseguir-ho. No obstant, les precipitacions en ataca per part del cadet i els errors, van permetre a les barcelonines, finalment, distanciar-se en el marcador.

UE Mataró CBF (50 VS. 55) Cadet B

Partit molt difícil en camp contrari pel Cadet B. Tot i un inici amb alta intensitat i encert per les gironines, (7-21 al minut 9), un mal inici del segon període (parcial de 12-0) va igualar el partit fins al final. Les defenses agressives i l’alt ritme als dos costats de la pista van ser la tònica durant tot el partit. Al final, un bon encert des de la línia de tir lliure va decantar el partit cap a les del Cadet B.

Cadet Vermell (79 VS. 39) CEB Girona

El Citylift Cadet Vermell es va endur una victòria plàcida, en el derbi de la ciutat, contra el CEB Girona. Un magnífic primer quart va donar un avantatge significatiu. Les del Citylift van anotar 31 punts els primers deu minuts de partit gràcies a un molt bon encert des del perímetre. Una bona victòria per a les del Vermell que per refermar el liderat invictes.

CB Llinars (37 VS. 81) Cadet Blanc

Les del Cadet Blanc van fer un molt bon inici de partit, amb una defensa molt sòlida i encert ofensiu en el llançament exterior. Diferències generades en aquesta primera part que marcarien el partit. Al llarg de la segona part, la intensitat defensiva de les locals va pujar, però l’ordre ofensiu i la bona intensitat defensiva de les visitants, facilitarien cistelles en transició que faria que les diferencies no baixessin.

INFANTIL A – Descansava.

Infantil B (61 vs. 41) F. Osona Taronja

Partit que va començar molt igualat i molt intens en el que les d’Osona van estar molt encertades, sobretot en el tir exteriors. Les osonenques, molt més físiques que les gironines i col·lapsant en defensa, van aconseguir un avantatge d’11 punts al final de primer període. Tot i això, les del B van saber reaccionar i arribar a la mitja part amb un marcador molt igualat.

A la represa, les del Citylift van pujar les línies i la intensitat defensiva, que sumat al domini del rebot, van ser la clau per poder córrer en contraatac. L’Infantil va marcar el ritme de partit als darrers 20 minuts especialment en defensa, on només van rebre 9 punts, aconseguint així una nova victòria aquesta temporada.

BF Viladecans B (53 VS. 48) Infantil Blanc

El Citylift Infantil Blanc se li va escapar el partit per les imprecisions al tram final. Les del Blanc van jugar contra un Viladecans molt similar en quan a aspectes de joc al de les gironines. Doncs, va ser un partit molt igualat, on els dos equips van presentar alts i baixos. Però, el bon encert de cares a cistella per part de les del Viladecans, contraposat al desencert de les gironines, va acabar decidint el partit per a les locals.

1. Maresme Llavaneres ( VS.) Infantil Vermell

L’Infantil Vermell va aconseguir la quarta victòria. Una victòria de caràcter, lluitadora, on la feina col·lectiva en el rebot defensiu, va permetre a les del Citylift treure la pilota amb facilitat per generar contraatacs en moments puntuals i imposar un ritme de joc alt. El partit no es va decantar fins la setena i vuitena part, on un parcial de 8-21 va sentenciar el partit.

Mini A (55 VS. 5) Sant Feliu

El Mini A va imposar un ritme alt de partit que les de Sant Feliu no van poder aguantar, degut a que només eren 6 jugadores. Les gironines van estar molt bé en defensa, cosa que va permetre recuperar pilotes i sortir corrents en contraatac gràcies a bons passes. En atac van saber posicionar-se molt bé en el camp, ocupant espais.

CEJ Celrà (37 VS. 65) Mini Blanc

El Citylift Mini Blanc va sortir molt intens des d’un bon inici. Gràcies a la intensitat de la sortida, va poder portar el partit al seu ritme, cosa que li va permetre estar tot el partit per davant el marcador. En general, una molt bona feina defensiva, tot i que encara hi ha aspectes a millorar

Vedruna Palamós (59 VS. 73) Mini Vermell

Les del Citylift Mini Vermell es van endur una victòria molt meritòria a la pista del Vedruna Palamós. Tot i algunes imprecisions a l’inici del partit, les de Girona, van saber llegir prou bé els seus punts forts i treure avantatge d’aquests. Les de primer any, van anar millorant quart rere quart, amb algunes petites errades puntuals. Doncs, va ser un partit on es van poder veure com les del Vermell van evolucionant en el seu joc, cada dia un mica millor que a l’anterior.