ERIC SURÍS: 100 PARTITS A LA PISSARRA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA

ERIC SURÍS: 100 PARTITS A LA PISSARRA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA

ERIC-100-PARTITS

Un 25 de setembre de 2016 debutava un jove Eric Surís, que amb 34 anys acabatsera el flamant primer entrenador de l’Spar Citylift Girona. La Seu d’Urgell va acollir el seu partit oficial en la XXVIII Final de la Lliga Catalana. Ahir al vespre, en el partit d’Eurocup Women davant Uni Györ, el club va voler retreli homenatge regalant-li una samarreta commemorativa, entregada pel president Cayetano Pérez.

Dissabte passat, 738 dies després, el mateix escenari va ser la seu del centè partit del tècnic gironí, que des del seu inici conserva el seu staff de confiança gairebé en la seva totalitat – excepte la incorporació de David Muñoz al novembre de l’any passat -.

En tots aquests partits, compresos en dues temporades i escaig, Surís ha dirigit l’equip en fins a 5 competicions – Supercopa d’Espanya, Lliga Femenina 1, Copa de la Reina, Eurocup Women i Lliga Catalana -. Els seus números són d’allò més meritoris: 78 partits guanyats i només 22 de perduts. Però si ens fixem només en els partits de Lliga Regular, l’Spar Citylift Girona acumula, des de la temporada 2016-2017, 48 victòries i només 9 derrotes, fet que denota la regularitat que aquest staff ha aportat a l’equip.

Ara tot just arranca una tercera temporada emocionant, on els partits es compten per victòries – a excepció de la Supercopa d’Espanya -, i l’equip ja acumula 8 partits guanyats en tres competicions diferents.

Attachment