JORNADA DEL 6 I 7 D’OCTUBRE

Jornada del 6 i 7 d’octubre.

CLUB NATACIÓ TERRASSA (42 VS. 57) CITYLIFT COPA CATALUNYA

El Citylift de Copa Catalunya va tornar a guanyar i es col·loca al capdavant de la classificació conjuntament amb el Bàsket Almeda amb 4 de 4 victòries. L’equip va estar seriós en defensa durant tot el partit, especialment a la segona part. D’inici les gironines van trobar dificultats per moure bé la pilota, sense trobar el tir alliberat. A la segona part es va aconseguir augmentar les circulació de la pilota i va permetre a les del Citylift aconseguir 20 punts claus per guanyar el partit.

BÀSQUET SAFA CLAROR A (92 VS. 56) CITYLIFT PRIMERA CATALANA

El Citylift Primera no acaba de trobar el seu joc. Un mal partit col·lectiu, on el llarg dels 40 minuts les gironines es van trobar amb un Safa molt intens i concentrat. Les del Primera no van tenir opcions per entrar en el partit.

SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A (59 VS. 61) CITYLIFT JÚNIOR A

El Júnior A, líder en solitari, va tornar a guanyar, aquesta vegada al camp del Femení Sant Adrià. Va ser una victòria molt treballada per les gironines, ja que les barcelonines mai van posar les coses fàcils sent un partit molt ajustat, on no es va veure un guanyador clar fins als últims segons quan el partit es va decidir des de la línia dels tirs lliures.

CITYLIFT JÚNIOR B (58 VS. 47) BÀSQUET VILAFANT

El Júnior B es va trobar molt còmode als minuts inicials amb un bon ritme de joc, encert i agressivitat defensiva. Després el partit es va tornar igualat i inclús travat en alguns moments, donant opcions al Vilafant qui va saber aprofitar-les. Tot i això, mai va aconseguir posar-se per davant el marcador, arribant així a un final igualat on les accions de talent individual per part de les del GEiEG Uni van decantar el partit per a les locals.

BASKET ALMEDA (73 VS. 47) CITYLIFT CADET A

El Cadet A va caure en la quarta jornada davant el Basket Almeda. Tot i un primer quart igualat i de gran seriositat amb un 9/11 en tirs lliures a favor, el Citylift mai va aconseguir posar-se per davant el marcador. Un Almeda molt superior físicament marxava poc a poc i en ratxes en el marcador, degut a desconcentracions i a la poca duresa defensiva de les gironines.

CITYLIFT CADET B (60 VS. 63) JOVIAT 1

Segona derrota consecutiva del Cadet B, aquest cop a Fontajau. Malgrat que l’equip va mostrar millores en atac respecte partits anteriors, els errors no forçats, la falta d’encert en el tir lliure i la manca d’intensitat defensiva en alguns moments del partit va decantar el partit cap al bàndol visitant. La reacció a l’últim quart amb un parcial de 12-2 en 4 minuts no va ser suficient per culminar la remuntada.

C.E. PALAMÓS GROC (59 VS. 55) CITYLIFT CADET BLANC

El partit del Cadet Blanc va estar marcat per les imprecisions. Una primera part amb domini de l’equip gironí que tot i el desencert en atac, gràcies a una bona defensa va tancar el segon quart amb avantatge de 7 punts. A la represa, les excessives pèrdues de pilota de les gironines més  l’ encert en el llançament exterior de les palamosines, donaria la victòria a les locals.

CITYLIFT CADET VERMELL (75 V. 43) BÀSQUET VILAFANT

EL Cadet Vermell va sentenciar el partit els primers 20 minuts, gràcies a una molt bona defensa i a un ritme alt en atac. Les jugadores del Bàsquet Vilafant mai van tenir opcions per acostar-se en el marcador. Victòria àmplia pel Cadet.

BARÇA CBS A (59 VS. 62) CITYLIFT INFANTIL A

Molt mal inici de partit per part de les infantils davant un Barça molt enxufat.

El Sant Feliuenc va sortir molt encertat en el tir, a més a més castigava les errades defensives de les gironines amb rebots ofensius. Les del Citylift tampoc molt fines en atac, es veien col·lapsades per la defensa molt tancada i agressiva de les barcelonines, arribant a un -15 en el marcador al final del segon quart. A la represa, les jugadores de l’Infantil van ajustar més la defensa, van controlar el rebot defensiu i van trobar moltes opcions de contra atac. Al final i després d’una remuntada molt treballada, van endur-se la victòria.

C.B. BLANES (51 VS. 43) CITYLIFT INFANTIL B

El Citylift Infantil B va pagar la falta de concentració cosa que les locals van saber aprofitar. Malgrat tot, l’equip sempre va estar dins el partit amb opcions per acostar-se en el marcador. Tot i l’esforç mai va ser suficient per posar-se per davant i les x es van acabar emportant el partit.

CITYLIFT INFANTIL BLANC (31 VS. 77) BARÇA CBS BLAU

L’Infantil Blanc es va trobar amb un rival més ràpid, físic i intens. Un 0-13 a l’inici del partit va castigar a les locals qui mai van poder atrapar el Barça. L’agressivitat defensiva per part de les visitant va complicar molt les coses a les gironines, qui tenien dificultats per anotar. No obstant, tot i la superioritat del rival les del Citylifit van lluitar el partit fins al final.

JOVIAT (60 VS. 61) CITYLIFT INFANTIL VERMELL

Segona jornada de l’Infantil Vermell a domicili a la pista del Joviat de Manresa. Una segona jornada també, igual que en la primera, amb dues cares ben diferenciades. La primera durant els primers 20 minuts on una sortida amb dubtes i amb una actitud de resignació envers la superioritat física d’una de les jugadores rivals, afegides al poc encert de cara a cistella mostraven un marcador on les gironines es trobaven 31-15 per sota a finals del segon quart. A la represa, però el partit va donar un gir. Les del Citylift van saber aprofitar els tres minuts de descans entre parts per tal d’entendre i resoldre amb solvència les dificultats defensives sofertes en la primera meitat. Un parcial de 28-43 a la segona meitat amb dos triples consecutius van permetre a les nostres capgirar el marcador a falta de 50 segons per acabar el partit i col·locar-se un punt per sobre per tal de tancar l’encontre amb un rebot defensiu.

WhatsApp Image 2018-10-09 at 15.27.00CITYLIFT MINI A (78 VS. 39) CB. OLOT GREDA

Primer partit de lliga del Mini A davant un rival més fort físicament, el CB. Olot. L’Olot va posar molts problemes a les del Citylift els dos primers quarts, bàsicament per la poca intensitat defensiva de les locals. A partir del tercer període el bon treball defensiu va permetre aconseguir cistelles fàcils i més tranquil·litat en atac, recuperant les bones sensacions.

BÀSQUET PORQUERES (51 VS. 57) CITYLIFT MINI VERMELL

El Citylift Mini Vermell també s’estrenava en lliga al camp del Bàsquet Porqueres. Des d’un bon inici es va veure que no seria un partit fàcil ja que les errades en defensa penalitzaven a les del Citylift. La falta d’intensitat defensiva i d’encert en atac durant els primers quatre quarts posava a les gironines per darrera al marcador. No obstant, un canvi d’actitud defensiva a la represa, una major intensitat i una millor circulació de la pilota en atac, va permetre a les del Mini anotar cistelles fàcils i remuntar el partit.

ESCOLA PIA OLOT (71 VS. 21) CITYLIFT MINI BLANC

Primer partit del Citylift Mini Blanc. Les del Mini es van trobar una Escola Pia Olot molt superior físicament i les gironines només van poder aguantar el partit fins a la mitja part. Les d’Olot van saber aprofitar les errades defensives de les gironines i a partir del 5è període van marxar en el marcador. Tot i això les del Mini van treballar bé durant els 48 minuts.