JORNADA DEL13 I 14 D’OCTUBRE

JORNADA DEL 13 I 14 D’OCTUBRE

WhatsApp Image 2018-10-18 at 17.10.08

EL CITYLIFT DE COPA CATALUNYA A REMOLC D’UN BASKET ALMEDA SUPERIOR.

Un parcial de 0-8 a favor de les de Cornellà va portar a les gironines a remolc del partit des de l’inici i fins al final. Les del Citylift no van estar gens encertades de cares a la cistella, on al llarg dels primers 8 minuts només van aconseguir anotar 2 punts. El desencert local, però també la intensitat i l’envergadura de l’Almeda posaven a les gironines a 10 punts per sota en el marcador al final del primer període – 8 a 18.

A remolc, el segon període les gironines tampoc es sentien còmodes. Tot i que l’equip va saber trobar vies d’anotació, mai van ser suficients com per acostar-se en el marcador. Malgrat la bona predisposició defensiva de les del GEiEG Uni, cada intent d’acostar-se a menys de 5 punts en el marcador, les del Basket Almeda ho solucionaven a còpia de qualitat individual o de tirs lliures, arribant a la mitja part amb un 24-37.

A la represa, l’equip va sortir concentrat en defensa, apujant el to defensiu i dificultant l’atac a l’Almeda, qui només va anotar 3 cistelles de 2 i 3 triples en els darrers 20 minuts. Malgrat els esforços en defensa, les gironines eren penalitzades un i altra vegada, i la línia de tir lliures va ser clau per mantenir la diferència en el marcador a favor de les de Cornellà.

L’equip visitant va fer 27 dels 63 punts de tirs lliures, aspecte diferencial del partit, ja que els dos equips van fer les mateixes cistelles de camp, 15. Però l’equip local va fer 11 de 19 tirs lliures per un 27 de 32 les visitants.

En atac, però les gironines no acaben de trobar-se. Tot i posar-se a 9 punts en acabar el tercer període, en l’últim quart l’equip no va tenir fluïdesa ofensiva i això va fer que l’Almeda ampliés la diferència fins als 19 punts, deixant a les gironines sense cap possibilitat i amb un resultat final de 43-62.

Al final del partit, Joan Pau Torralba va declarar “sabíem que era un molt bon equip i que era tot un repte trobar-nos a aquestes alçades de temporada. L’equip ha estat correcte en defensa, però ha faltat fluïdesa davant un equip amb molta envergadura i físic, que ha condicionat molts dels nostres atacs. La part positiva, i sabent que encara estem a l’inici, és que el partit ens ha ensenyat més clarament on hem d’incidir per poder ser millors, sense descuidar que cal seguir ajustant algunes situacions defensives per seguir creixent com a equip”.

El Copa Catalunya visitarà la pista de Les Corts aquest diumenge, 21 d’octubre, a les 19:30.

Citylift Primera (55 VS. 64) CEEC

El Citylift no va poder davant un gran rival com és el CEEC i encara no coneix la victòria. No obstant, les del Primera van treballar durant els 40 minuts de partit, donant una molt bona imatge i un actitud de lluita en pista.

Citylift Júnior A (76 VS. 54) F. Maresme A Llavaneres (76-54)

El Júnior A, en primer partit d’aquesta doble jornada, es va enfrontar al cuer d’aquesta primera fase, el Femení Maresme A Llavaneres. Les del Citylift van sortir pressionant des del principi, fet que els hi va permetre agafar un avantatge còmode en el marcador. A mitja part, les locals ja guanyaven de 16 punts. Diferència que va augmentar el tercer quart i que va permetre a les gironines tenir resolt el partit abans de l’inici del darrer quart.

Citylift Júnior A (67 VS. 61) Segle XXI

En el segon partit d’aquesta doble jornada, el Júnior va tornar a guanyar davant el Segle XXI i segueix sense conèixer la derrota amb un 6 de 6 victòries. Va ser un partit molt disputat i amb petites avantatges en el marcador per ambdós equips. Però, a la represa del partit, gràcies a una bona defensa de les gironines al llarg del tercer i quart període, va decantar la victòria per a les locals.

CB St. Feliu (37 VS. 71) Citylift Júnior B

El Citylift Júnior B, es va endur la tercera victòria d’aquesta temporada a la pista del Sant Feliu. Després d’una primera part lenta i amb molts errors per part dels dos equips, a la represa, el Júnior B va saber ajustar els conceptes i els espais ofensius. Gràcies a una major velocitat en atac i a una defensa agressiva, va poder distanciar-se en al marcador i guanyar còmodament a Sant Feliu.

CB Olot Blau (51-46) Citylift Júnior GUS

La segona jornada del Citylift Júnior GEiEG Uni Sarrià no va ser favorable per a les gironines, a qui se’ls hi va escapar la victòria a la pista de l’Olot. Les del Citylift van fer una bona sortida d’inici; agressives en defensa i series en atac, arribant al descans amb un 23-28 favorable per a les gironines. No obstant, després del descans, una mala sortida en el tercer quart va permetre a les de l’Olot capgirar el marcador. La falta d’intensitat, constància i la inferioritat física per part de les del GUS, va decantar el resultat final favorable per a les locals.

Citylift Júnior GUS (54 VS. 40) Bisbal Bàsquet

El Citylift Júnior GUS també va disputar doble jornada en partit aplaçat. Les del GUS van començar amb una molt bona defensa, pressionant tota la pista, que els hi va donar un avantatge de 10 punts a la mitja part (26-16). L’actitud defensiva del tercer quart va fer aconseguir una diferència de 19 punts (47-28). Una diferència que va ser vital al llarg del quart període on  la intensitat defensiva va baixar. No obstant, les gironines van mantenir la diferència i es van endur la victòria.

Citylift Cadet A (50 VS. 61) Femení Maresme A Llavaneres

El Citylift Cadet A també va jugar doble jornada, on es va enfrontar al Femení Maresme en el primer encontre del cap de setmana. Va ser un partit igualat però força irregular per part de les del Citylift, que van anar a remolc durant tot el partit. Un partit que es podria haver resolt a favor de les locals amb un major control del joc, menys pèrdues i més concentració en moments clau. Les visitants van saber aprofitar molt bé les segones opcions en el rebot ofensiu per anotar punts fàcils.

Cadet A (60 VS. 71) Femení St. Adrià A

Per contra, el segon partit d’aquesta doble jornada, va ser d’una meritòria actitud i entrega física durant gairebé els 40′ de partit, davant un sempre potent Sant Adrià. Només alguns desajustos ofensius, la poca fluïdesa en alguns minuts degut al cansament i el poc encert als tirs lliures van fer que la victòria no es quedés a Girona.

Joventut B Femení Negre (51 VS. 83) Citylift Cadet B

El Citylift Cadet B va aconseguir una tercera victòria molt treballada al camp del Joventut. Va ser un partit d’objectius clars, molta intensitat defensiva i velocitat en atac. Les gironines van estar molt intenses al llarg del partit i molt concentrades en el joc ofensiu. Doncs, van arribar al final del partit amb un clar avantatge en el marcador.

Citylift Cadet Blanc (65 VS. 44) CB Blanes

El Citylift Cadet Blanc es va retrobar amb la victòria. Un molt bon inici de partit per part de les gironines amb una sólida defensa, un bon control del rebot defensiu i una bona anotació, tan en contraatac com en atac estàtic, va permetre a les del Citylift marxar en el marcador. Doncs, al final de la primera part ja gaudia d’un còmode avantatge, tot i que no definitiu. A la represa, les gironines van sortir concentrades en atac i molt agressives en defensa, que encara els va permetre eixamplar més la distància en el marcador. Les de Blanes no van tenir mai opcions d’acostar-se en el marcador.

CE Caldes de Malavella (33 VS. 99) Citylift Cadet Vermell

El Citylift Cadet Vermell va aconseguir una victòria plàcida a la pista del Caldes. Les gironines van fer un partit molt seriós i treballat, on van estar concentrades els 40 minuts. Les del Cadet Vermell, es col·loquen líders en solitari després d’aconseguir la tercera victòria

Citylift Infantil A (36 VS. 47) CN Sabadell

La doble jornada d’aquest cap de setmana començava amb derrota pel Citylift Infantil A davant el CN Sabadell. Va ser un partit marcat per la falta de concentració als dos costats de la pista. Tot i anar al capdavant del marcador, les errades ofensives es convertien en males accions defensives permetent al Sabadell capgirar el marcador i endur-se la victòria.

Femení Maresme A Llavaneres (41 VS. 65) Citylift Infantil A

Totalment diferent el segon partit d’aquesta doble jornada plantejat per l’Infantil A. Va ser a la pista del Femení Maresme, un dels equips més físics de la categoria, que poc va poder fer davant el bàsquet ràpid proposat per les gironines. El partit va estar controlat en tot moment i les del A es van endur una victòria molt important.

Unió Girona Blau (35 VS. 55) Citylift Infantil B

L’Infantil B va guanyar al camp de l’Unió Girona per un còmode 35 a 55. Va ser un partit molt igualat fins a la mitja part, on els errors defensius i la falta d’intensitat donaven molts tirs fàcils a les de Maristes, donant així segones opcions en el rebot ofensiu. A la segona part, les del Citylift van ajustar la defensa, molt més agressiva i pressionant la pilota, saltant als 2c1 a tota pista, incomodant a les jugadores de la Unió Girona. Però, va ser el treball defensiu a la línia de passada que va permetre recuperar pilotes i córrer contraatacs, donant cistelles fàcils a les del Infantil B. El ritme alt de joc imposat per les del Citylift, gràcies a una major rotació de jugadores, va ser la clau del partit.

Citylift Infantil Vermell (61 VS. 49) TGN Bàsquet

Segon partit a casa de l’infantil Vermell contra el TGN bàsquet. Partit estrany, espès i amb alts i baixos on les gironines van saber aprofitar-se de diferents moments del partit per poder fer petits parcials a favor, i anar agafant distància en el marcador. El partit va arribar 32-27 al descans per les del Citylift. A la represa un parcial de 10-4 va permetre ampliar la diferència als 10 punts que pràcticament es va mantenir fins al final del partit.

CB Granollers (63 VS. 64) Citylift Infantil Blanc

El Citylift Infantil A va haver de treballar molt dur per endur-se una altre victòria a domicili. Va ser un partit molt i molt igualat, on no hi va haver un dominador clar, i cap dels dos equips va marxar en el marcador en cap moment. Les de l’Infantil Blanc van poder jugar el seu joc en tot moment, però no va ser fins al final, que a falta de 7 segons i a un punt per sota en el marcador, gràcies a una molt bona defensa, es va robar una pilota que va acabar en contraatac. Donant així la victòria a les gironines en la complicada pista del Granollers.

CB Grifeu (38 VS. 79) Citylift Mini A (38-79)

El Citylift Mini A va aconseguir la segona victòria a Llançà. El partit entre el CB Grifeu i el Mini A, va ser un partit amb molts alts i baixos en el joc, i en la intensitat defensiva. Quan les del Mini van augmentar la intensitat defensiva i van ocupar correctament els espais en atac, van superar fàcilment la superioritat física del rival i la seva defensa tancada, anotant cistelles i marxant en el marcador.

Citylift Mini Blanc (43 VS. 27) UE Bàsquet Cadaqués

El Citylift Mini Blanc, l’equip més jovenet del club, va aconseguir la primera victòria a la pista del Cadaqués. Les del Blanc van començar amb falta d’intensitat, però gràcies a l’agressiva defensa d’alguns períodes, les gironines van poder recuperar pilotes i córrer en contraatac, anotant cistelles fàcils i dominant el partit fins al final del vuitè període.