Joventut i “territori” per l’Spar Citylift Girona

Les joves catalanes Ainhoa López, Helena Oma i Júlia Garriga formaran part de l’Spar Citylift Girona en la temporada 2016/2017.

Ainhoa López, Helena Oma i Júlia Garriga - Fotos: FCBQ

Ainhoa López, Helena Oma i Júlia Garriga – Fotos: FCBQ


Ainhoa López és una jugadora que ha realitzat una increïble progressió a la gran pedrera de Femení Sant Adrià. Fidel al seu club de tota la vida, ha anat cremant etapes fins a arribar a ser una jugadora molt important a la Lliga Femenina 2, tot i la seva joventut. Ha anat evolucionant cap a la posició de base i aquesta temporada ha acreditat 11,8 punts, 4,2 rebots, 2,6 assistències per 9,1 de valoració en lliga regular. El seu equip es va quedar a un pas de l’ascens a Lliga Femenina després d’una gran temporada. Firma amb l’Spar Citylift Girona per dues temporades.

AINHOAFITXA

 

 


Helena Oma ha realitzat una gran temporada al Basket Almeda, amb uns números que l’han portat a ser una de les millors jugadores de la competició. La seva fortalesa física li permet jugar en diferents posicions i la seva polivalència la fer ser una jugadora molt interessant. Aquesta temporada a Copa Catalunya ha acreditat 13 punts, 8,6 rebots, 3,9 pilotes recuperades, 2 assistències i 19,57 de valoració.

HELENAFITXA

 

 


Júlia Garriga és una de les joies de la pedrera UNI-GEiEG. Tot i que actualment s’està recuperant d’una greu lesió de creuats, la pròxima temporada estarà en dinàmica del primer equip, tasca que compaginarà amb les categories inferiors. Júlia és una aposta per la pedrera amb la intenció de posar més accent gironí en un futur del primer equip.

JULIAFITXA

Attachment