Es tanca la primera edició de l’Uni Girona’s International Summer Camp

Des de diumenge passat i fins avui s’ha dut a terme la primera edició de l’International Summer Camp organitzat per l’Uni Girona. La inscripció estava limitada a 100 jugadors i jugadores d’entre 11 i 17 anys, i les places es van cobrir amb escreix i de forma molt ràpida. No es volia sobrepassar aquesta xifra per tal de que la ratio pista/entrenador/jugador permetés fer un treball de qualitat. El campus ha fet servir les instal·lacions del Pavelló de Fontajau i la Piscina i el Pavelló Municipal de Sarrià de Ter i s’ha realitzat cada dia durant 8 jornades intenses de 9h del matí a 19h.

A part dels entrenadors del club i d’altres entrenadors gironins també ha format part de l’staff tècnic en John Kerray, responsable de l’Inverness City Lions escocès i entrenador i coordinador de les seleccions de minibàsquet del país britànic. Més d’una trentena de jugadors i jugadores de diferents edats provenien d’aquesta federació i de la federació irlandesa, amb les quals el club hi manté una molt bona relació i diferents col·laboracions. Cinc de les jugadores que hi han participat començaran en pocs dies l’Europeu “B” U18 a Bòsnia representant a Escòcia i Irlanda. La presència d’aquests jugadors de les illes ha propiciat que la llengua d’ús habitual a tot el campus hagi estat l’anglès, fet que ha ajudat molt a mantenir la concentració dels jugadors en tot moment per tal de no perdre’s res. La interrelació entre jugadors d’uns i altres països ha estat molt positiva, amb intercanvis culturals més enllà del bàsquet i creant amistats que de ben segur es mantindran en el futur gràcies a les xarxes socials.

Al campus també s’ha rebut la visita de diferents entrenadors professionals com Xavi Fernandez, Brad Kanis o Fran Leon, i d’algunes jugadores del primer equip com Anna Jodar i Júlia Garriga. Han realitzat xerrades sobre la seva experiència a les pistes al bàsquet professional i petits clínics de temes concrets com el tir, la defensa o el joc sense pilota.

Cada dia s’ha treballat un concepte diferent a nivell tècnic i tàctic, i al llarg de tota la setmana s’ha fet la Summer League (8 equips que portaven el nom de jugadores del primer equip i que va acabar guanyant l’equip anomenat Artemis Spanou), i competicions de 3×3, 1×1, tir i habilitats. També s’ha incidit una jornada sencera en consells a nivell de preparació física per a permetre l’autonomia del jugador en aquest sentit i a la importància del treball en equip i la cooperació amb els companys.

La bona acollida per part dels participants i el bon treball realitzat fa que el club ja es plantegi una nova edició de cara al curs vinent mantenint la mateixa línia de treball i organitzativa.

Aqui us deixem enllaços a algunes fotos i vídeos:

Fotos dia 2

Fotos dia 3

Fotos dia 4

Fotos dia 5

Fotos dia 6

Fotos dia 7

Attachment