KLARA LUNDQUIST S’INCORPORA A L’SPAR GIRONA

KLARA LUNDQUIST S’INCORPORA A L’SPAR GIRONA

Un cop inaugurat l’estiu amb la incorporació de Migna Touré, l’Uni Girona comunica el fitxatge de la base Klara Lundquist. La sueca firma per una temporada.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat el fitxatge. “És una base que ha participat amb la seva selecció i ha tingut algunes experiències a Europa. Base física amb bones cames, molt vertical, bon 1 contra 1, bona defensora i capacitat d’anotació. És una jugadora jove que ens pot donar aquesta energia, treball i agressivitat en la posició de base. Esperem que ens doni molt de ritme”.

Sobre Klara Lundquist
Lundquist (1999) és un base de 173 cm. El seu últim equip ha estat el Sodertalje suec, equip amb qui ha fet una mitjana de 20,5 punts, 10,8 rebots i 5,7 assistències per partit, aconseguint l’MVP de la competició. La jugadora ha estat fonamental en el seu equip, ajudant a assolir el títol de lliga i el de la copa de Suècia.

La base ha tingut dues experiències fora del seu país, jugant la temporada 19/20 al BLMA Montpellier i la temporada 21-22 amb el VBW Arka Gdynia. A més, des del 2019 ha estat present a les convocatòries de la selecció de Suècia.

Attachment