MIGNA TOURÉ, PRIMER FITXATGE DE L’SPAR GIRONA

MIGNA TOURÉ FITXA PER L’SPAR GIRONA

És el primer fitxatge de l’Spar Girona.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Migna Touré perquè la jugadora francesa defensi la nostra samarreta la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat la nova incorporació. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Migna Touré. És una jugadora francesa procedent del BLMA, que també juga amb la selecció francesa i el 3×3. Una jugadora física, talentosa, amb capacitat de córrer contraatacs, capacitat de generar-se cistelles i desbordar en l’1 contra 1. Molt bona defensora. Crec que les seves característiques físiques fan que sigui una jugadora atractiva en els ulls de l’espectador. Ens donarà un punt més d’agressivitat pel que fa a la temporada passada”.

Sobre Migna Touré
Migna Touré és un escolta de 183 cm. El seu últim equip ha estat el BLMA francès, equip amb qui ha fet una mitjana d’11,1 punts i 10,8 de valoració per partit a la LFB, mentre que a l’EuroCup Women ha augmentat els seus registres a 12,3 punts i 11,1 de valoració per partit.

En les últimes temporades Touré ha format part de la selecció francesa, participant en el Campionat del Món del 2022 i aconseguint el bronze a l’EuroBasket 2023. A més, també ha estat convocada per preparar els Jocs Olímpics de París 2024.

Attachment