La bona ratxa s’allarga a Lugo (Ensino Lugo 65 – 82 Spar Citylift Girona)

El partit ha arrancat amb força intensitat però poc encert per part dels dos equips. Tot i la bona circulació de pilota de l’Spar Citylift i la bona selecció de tir, ha costat anotar de forma fluïda davant d’un equip que està realitzant una bona temporada tenint en compte que és un equip acabat d’ascendir. El balanç actual de les gallegues és de 8 victòries i 12 derrotes, situant-se actualment en zona de play-off pel títol.

Probablement el gran esforç del partit de dimecres, en el qual l’equip va disputar la pròrroga davant KSC Szekszard per acabar passant a quarts de final, podria haver passat factura a les cames de les jugadores per entrar plenament en la dinàmica del partit, però en el segon quart les jugadores d’Eric Surís han trobat el camí a cistella i s’han sentit més còmodes sobre el parquet, sobretot en l’aspecte ofensiu. Un Lugo ben treballat ha sabut aguantar bé el marcador fins al descans, que indicava un 32-36.

Al tercer quart l’equip gallec ha mostrat la determinació de no voler perdre-li la cara al partit, i tot i que el joc de les gironines estava essent bo, l’equip no ha pogut obrir una gran escletxa. La bona connexió entre el joc exterior i les pivots del conjunt català estava donant els punts necessaris per no abaixar la guàrdia, però no ha estat suficient per arribar per davant al final del tercer quart, al qual s’hi ha arribat amb un 55-55.

En l’últim període, l’equip ha sabut trobar el seu joc més efectiu per capgirar la dinàmica del partit i superar a les locals de forma clara amb un parcial de 10-27. La qualitat individual i col·lectiva s’ha fet notar, i les gironines han pogut sumar la seva 16a victòria consecutiva en la competició domèstica.