La FEB dona per finalitzada la Liga Femenina Endesa sense campió

La FEB dona per finalitzada la Liga Femenina Endesa sense campió

La Federació Espanyola de Bàsquet ha presentat aquest migdia, en una reunió extraordinària, la resolució de la temporada 2019-2020.

 Després d’algunes setmanes a l’expectativa de l’evolució de la COVID-19 a tot el país, la Federació Espanyola de Bàsquet ha reunit avui a les 12 h, de forma telemàtica als representants dels 14 clubs que componen la primera divisió estatal.

La resolució de la LF Endesa 2019-2020 deixa el títol desert. No es conclourà així la competició davant la impossibilitat de disputar els partits que restaven. D’altra banda, l’apartat de descensos també quedarà buit, és a dir, els dos últims classificats no perdran la categoria i disputaran la màxima divisió del bàsquet estatal la propera temporada.

Sí que hi haurà, però, dos equips nouvinguts la temporada que ve, procedents de Lliga Femenina 2. Així doncs, la campanya 2020-2021 serà la primera que comptarà amb un total de 16 equips. Fins ara la lliga estava formada per 14 plantilles.

Cayetano Pérez, president de l’entitat, ha assistit a la reunió en representació del club, i ha declarat que “hi ha hagut bona sintonia entre tots els clubs i s’ha acordat la finalització d’aquesta temporada. La FEB emetrà una resolució oficial aquesta setmana“.

Attachment