Wifiboo fa una aportació econòmica al club en concepte del Covid-19 i Temporal Glòria

Wifiboo fa una aportació econòmica al club en concepte del Covid-19 i Temporal Glòria

Quan les coses van maldades és quan més es valora el compromís del teixit empresarial que hi ha darrera de la nostra entitat. No és cap secret que el Coronavirus ha irromput amb força en l’activitat esportiva en general, i el nostre club n’està patint les conseqüències.

És per això que Wifiboo, patrocinador de l’Uni Girona CB., ha volgut realitzar una aportació econòmica en concepte del Covid-19. Wifiboo és una operadora d’Internet i telefonia de les comarques de Girona i, gràcies al seu tracte proper aconsegueix personalitzar els seus serveis.

L’empresa, amb seu a Palol de Revardit, també ha volgut augmentar la seva aportació en motiu dels devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau el passat 23 de gener. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), i ha compromès seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

Ens hem alçat moltes vegades i ara, estem segurs amb l’ajuda de col·laboradors com Wifiboo, ho tornarem a fer!