La pretemporada passa per Camprodon

La pretemporada passa per Camprodon

L’Spar Citylift Girona ha arribat avui a Camprodon. La localitat serà la seva nova casa durant quatre dies d’estada per complementar la pretemporada.

La pretemporada passa per Camprodon

Amb 9 jugadores del primer equip disponibles – totes menys Brittney Sykes i Sonja Petrovic – i tres jugadores del filial – Aina Martín, Alba Coma i Núria Bagaria -, la plantilla disposa d’unes jornades d’entrenaments i convivència per seguir amb la posada en marxa amb l’objectiu d’arribar amb el millor engranatge al primer partit oficial, que serà diumenge 15 de setembre davant el Cadí La Seu en la final de la Lliga Catalana.

L’estada, gentilesa de l’Ajuntament de Camprodon, consta de 5 sessions d’entrenament al pavelló poliesportiu Llandrius, de la mateixa localitat, i es complementarà amb una ruta de senderisme demà al matí. El plat fort, però, serà el debut de l’equip en el primer amistós, que es disputarà davant el CBS Barça el dia 7 de setembre a les 19 hores al mateix pavelló.

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Camprodon, Joan Bobi, ha volgut donar la benvinguda a l’equip en una roda de premsa celebrada a l’Hotel Camprodon, destacant el fet de tenir a la plantilla al poble durant aquests dies i animant als aficionats a acudir al partit que se celebrarà aquest dissabte.

L’entrenador Eric Surís ha volgut agrair, tant a l’Ajuntament com a l’Hotel Camprodon l’hospitalitat, i ha remarcat la importància d’aquests dies per a la construcció de les bases de la temporada, així com la pretensió de reforçar el bon clima de la plantilla.

Núria Martínez, també present a la roda de premsa, ha comentat que des de la seva incorporació a l’equip, fa tot just 2 dies, s’ha trobat un molt bon bloc, amb talent i experiència, capaç d’afrontar els exigents reptes que es presenten per aquesta temporada.

El preu de les entrades pel partit serà de 12 € a tribuna, 10 € a peu de pista i 8 € de peu. Les entrades es podran adquirir a l’oficina de turisme de Camprodon fins al dissabte al matí. A partir del dissabte a la tarda ja es vendran directament al pavelló.

Attachment