Primer test superat amb èxit (Spar Citylift Girona 93 – 39 Barça CBS)

Primer test superat amb èxit (Spar Citylift Girona 93 – 39 Barça CBS)

Spar Citylift Girona 93 – 39 Barça CBS

Fins a 5 cares noves són les que avui han vist debutar amb la samarreta de l’Spar Citylift Girona els espectadors presents al pavelló municipal de Camprodon. Tres d’elles, Araújo, Ajdukovic i Elonu, vestint la samarreta gironina per primer cop; Mendy i Coulibaly redebutant en la seva segona i tercera etapa al club respectivament. El rival ha estat un Barça CBS de Lliga Femenina 2 que va disputar les fases d’ascens per a la màxima categoria la primavera passada.

En un dia destinat a realitzar els primers tests i a repartir la càrrega de cames, les d’Eric Surís s’han sentit còmodes des del primer moment, començant intenses a ambdós costats de la pista.

Amb un resultat de 45 – 20 al descans, les gironines han sabut controlar el partit de dalt a baix i posar en pràctica tots els detalls que s’han pogut treballar en els pocs dies d’entrenament que acumula la plantilla.

En l’apartat de debutants, però aquesta vegada del filial, Alba Coma ha disposat dels seus primers minuts amb el primer equip. També han estat a pista Núria Bagaria i Aina Martín, integrants de l’equip de lliga femenina 2.

Al final, amb un 93 – 39 al marcador, l’equip ha finalitzat la seva primera prova de pretemporada. Demà gaudirà de dia lliure per començar a encarar, des de dilluns, una setmana de doble compromís; s’enfrontarà dijous al BLMA Montpeller a Palamós i diumenge es medirà al Cadí La Seu, a la capital urgellenca, amb el títol de la Lliga Catalana en joc.

Attachment