LA PRÈVIA | BASKET LANDES – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | BASKET LANDES – SPAR GIRONA

L’Spar Girona es torna a vestir de gala per disputar la millor competició continental: l’Euroleague Women. Les de Bernat Canut viatgen a terres franceses per disputar la primera jornada contra un vell conegut: el Basket Landes (dimecres 26 d’octubre, 19:30 h).

El pavelló Espace Francois Mitterrand és una pista coneguda per la pressió del públic. Tal com comenta Bernat Canut a la roda de premsa prèvia a l’enfrontament, l’equip haurà de sortir concentrar des d’un primer moment, ja que “es juga en una pista molt complicada però bonica alhora. L’equip està supermotivat per treure un bon partit i un bon resultat”.

Un altre rival francés
Començar amb bon peu a l’Euroleague Women significa superar el Basket Landes. “És un equip que manté un bloc de jugadores similars al de l’any passat. Han canviat una mica el perfil del joc interior, amb la incorporació de Mann, que és un 4-5 més obert, sense arribar a un 5 pur. Els hi dóna molta versatilitat. Un altre equip francés, jugadores molt físiques que van molt bé al contacte. Jugar en estàtic contra elles és complicat, ja que costa generar espais. Serà un partit divertit”, subratlla Bernat Canut del pròxim rival gironí.

Respecte competir contra un altre rival francés, el nostre entrenador considera que “s’ha d’estar preparat per a anar a pistes calentes i tenir un bon nivell competitiu. Sempre hi haurà bons i mal moments, però els mals moments no hem de perdre la cara el partit i no se’ns pot escapar el partit com a França. Les nostres ratxes finals van exagerar el resultat”.

Un any més a l’Euroleague Women
El tècnic tenia clar que participar en la màxima competició continental era l’objectiu principal. Un cop l’equip classificat, Bernat Canut comenta que “el meu objectiu és fixar-nos en el dia a dia perquè mirar més enllà et pot provocar vertigen”. I és que segons el tècnic, “el grup d’Eurolliga que ens ha tocat és complicat, no hi haurà cap partit fàcil i haurem d’estar bé sempre per poder competir i guanyar. Esperem que els nostres rivals també hagin d’estar molt bé per poder-nos batre”.

Attachment