NACEX I L’UNI GIRONA ESTRENYEN LLAÇOS AMB LA SIGNATURA D’UN NOU ACORD

NACEX I L’UNI GIRONA ESTRENYEN LLAÇOS AMB LA SIGNATURA D’UN NOU ACORD

Aquest acord inclourà més presència de l’empresa als suports del club.

Nacex i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori. L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, ha anat a càrrec del director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández i per part de Nacex, Arianne Muñoz, directora de marketing Nacex, Lluís Cortés, director de zona Catalunya i Andorra, i Ester García, delegada de la franquícia 1710 de Girona.

Segons s’especifica en el conveni, Nacex, a part de tenir presència a Fontajau amb una tanca individual, estarà present durant tota la temporada amb la publicitat del backdrop de la sala de premsa.

“Nacex segueix impulsant l’esport femení amb la renovació d’aquest acord amb l’Uni Girona. Aquest patrocini forma part del compromís de Nacex de seguir apostant per la igualtat de gènere en tots els àmbits. Desitgem molts èxits en aquesta temporada 22/23”, ha destacat Arianne Muñoz.

Per altra banda, Xavi Fernández s’ha mostrat “content” que Nacex hagi renovat de nou amb el club. “Ens han ajudat a fer créixer el club fins al dia d’avui i esperem poder continuar molts més anys”.

Nacex espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment