LA PRÈVIA | BAXI FERROL – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | BAXI FERROL – SPAR GIRONA

Aquest dimarts a les 20:15 h  tindrà lloc la jornada 14 de la LF Endesa. El partit s’emetrà per Canal Feb.

Ja és oficial. Últim partit de l’any. Després de superar al Casademont Zaragoza a la LF Endesa i caure a la pista del Fenerbahçe a l’Euroleague Women, les nostres jugadores viatgen a Ferrol amb l’objectiu d’acabar bé el 2021.

“Són partits que el que hauries de fer sempre és pensar a fer les coses ben fetes. Hem d’estar al 100% mentalment, que l’equip estigui ficat al partit i faci bé les coses. La intensitat no ha de ser un problema, a igualtat d’intensitats hem de tirar endavant el partit”, ha valorat Laura Antoja respecte al Baxi Ferrol.

Posició condicionada

Actualment, el Baxi Ferrol ocupa la penúltima posició. Una posició condicionada, ja que el conjunt gallec no va poder disputar l’últim xoc contra el Kutxabank Araski -enfrontament ajornat per part de les basques-. No obstant això, el seu últim enfrontament a la LF Endesa va ser molt positiu, i és que les gallegues es van imposar al Durán Maquinaria Ensino per 70 a 61.

Respecte a la plantilla, és un conjunt que destaca pel seu joc interior, on trobem Taylor Sue Koenen (14,3 punts i 6,5 rebots per partit) i Jenna Lin Allen (9 punts i 5,3 rebots per partit). A part de les dues americanes, també podem destacar jugadores com l’aler Natalia Rodríguez (8,4 punts i 4,3 rebots per partit).

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Tenim molt de respecte al Ferrol, equip de la nostra categoria. El respecte el demostres contra un equip quan jugues els partits al 100%. Si juguem a aquest nivell, anirem pel bon camí”, ha valorat la segona entrenadora a la roda de premsa.

Respecte Magali Mendy, “Ha arribat molt bé. Perfecte. Amb una actitud exemplar. Físicament està bé i encaixa. És molt llesta jugant i de seguida ha llegit totes les lectures possibles. Defensa molt bé. No li faltarà la intensitat que posem nosaltres. A més, és una tiradora pura que ens alliberarà espais a l’interior”, finalitza Antoja

Attachment