LA PRÈVIA | CAMPUS PROMETE VS SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | CAMPUS PROMETE VS SPAR GIRONA

Després de dues setmanes sense partits, però amb compromisos internacionals, torna la Lliga Femenina Endesa. Amb un”descans” més que merescut, les nostres jugadores han tornat amb ganes de partit i avui mateix posaran rumb cap a Logroño per disputar el matx contra el Campus Promete (Jornada 11, 19:00 h, Canal FEB).

Davant trobarem un rival que està situat a la zona còmoda de la classificació. Després d’una llarga trajectòria en el bàsquet català César Aneas (1974, Sant Adrià del Besós) és l’aposta del Promete. El tècnic català està gaudint d’una bona temporada amb el conjunt riojà. Vuitè a la classificació amb quatre victòries i sis derrotes, les joves del Promete intentaran marcar territori a un Palacio de los Deportes de La Rioja vuit per culpa de la pandèmia.

Segons Alfred Julbé, el nostre conjunt haurà de respectar a les rivals “com hem fet en aquests dos últims partits. Les analitzarem pel seu màxim potencial per donar la resposta que toca a cada situació. Estan ben entrenades”. Cal destacar la seva última incorporació, l’ala-pívot Lyndra Weaver, que “ha millorat” el joc de l’equip.

Alfred Julbe considera que la parada de seleccions no ha d’afectar al nostre conjunt, ja que és el que toca “amb un equip professional”. Tot i el descans de les jugadores, el partit contra el Campus Promete servirà per “recuperar les sensacions d’equip, els esquemes d’atac i coses que ja estan consolidades”.

Cal destacar que totes les jugadores s’han entrenat amb normalitat excepte Sonja Vasic. La jugadora sèrbia ha tornat amb molèsties i serà dubte fins a l’últim moment.

Attachment