La Prèvia | CB Bembibre – SPAR GIRONA

La Prèvia | CB Bembibre – SPAR GIRONA

Comença la setmana i com és habitual continua la bogeria de calendari de l’Spar Girona. Aquest partit tindrà molta història; començant pel canvi d’hora obligat pel toc de queda que ha imposat l’Estat; la recuperació del partit que es va ajornar per la nostra participació en l’Eurolliga; fins al recent canvi d’entrenador que ha patit la nostra entitat.

El nou entrenador Alfred Julbe tindrà a disposició a totes les jugadores. L’objectiu d’Alfred és clar, i és que el barceloní vol inaugurar la seva etapa com a entrenador de l’Spar Girona amb una victòria.”El Bembibre és un equip molt treballador. La defensa la planteja agressiva, quan una bona part dels equips tenen tendència a donar distància. Ho treballen molt bé tot i que no han aconseguit fluïdesa per obtenir victòries. Hem de digerir bé una situació difícil com és un canvi d’entrenador amb poc temps. Aquí sortirà la professionalitat de les nostres jugadores i la capacitat del cos tècnic, que delegaré més del que faig normalment per intentar resoldre el partit i agafar confiança”.

L’Uni Girona ve de guanyar a dues pistes complicades. El passat dissabte es va imposar al pavelló del Sedis Bàsquet amb un tercer quart memorable i el derbi català va caure a terres gironines. També cal destacar la victòria a Eurolliga contra el Sepsi romanès, obtinguen el bitllet per participar en el Grup C de l’Euroleague Women 2020-21.

Davant tindrem un conjunt amb fam de guanyar. Últim a la classificació, el Bembibre només ha pogut sumar una victòria en aquest curs. Cal destacar que a la passada jornada 9, l’equip entrenat per José Jesús Vázquez Mougan va perdre contra l’Ensino per només 5 punts.

Una estadística a destacar és que l’Spar Girona és dels pocs que no coneixen la derrota al Bembibre Arena des que l’esquadra local va arribar a la màxima categoria el 2012.

Attachment