Eric Surís, més que un entrenador

Eric Surís, més que un entrenador

“Si per una cosa s’ha caracterítzat Eric Surís és pel tracte agradable que ha tingut sempre cap a tothom. Ja sigui premsa, aficionats, jugadores o treballadors del club. És una persona atenta, treballadora, humil i prou autocrítica com per haver pogut portar a l’equip fins on ha pogut i fet durant les quatre temporades que ha defensat l’Uni (2016-2020)”, deia el mitjà Esmaixada.

El nostre antic cap de premsa, Oriol Bernà, va gaudir de molts moments amb ell. Des de les seves xarxes socials va compartir: “Només puc dir coses positives de tu en el tracte humà, d’hores i hores de viatges i gravadores en mà… Et desitjo tota la sort del món, amic”.

Fins i tot Pere Puig, el nostre director esportiu, s’ha rendit a la manera de ser d’Eric Surís: “És molt difícil tenir una mala relació amb ell. És una persona de club. Durant aquests 4 anys i mig ha estat a l’altura del que s’espera d’un gironí. Ens ho ha posat tot molt fàcil. No tenim res a retreure-li. Treballar amb ell ha estat un plaer”.

Dit això, el 2020 és un any per oblidar. Oblidar el desastre que vam viure per culpa del temporal Gloria i que va afectar l’economia del nostre club. Oblidar l’aturada de competició i el final de la temporada 2019-20. Oblidar la pandèmia Covid-19, que avui en dia està afectant greument a la població. Però si d’una cosa estem segurs és que mai hem d’oblidar a Eric Surís. No l’hem d’oblidar com a entrenador. Però sobretot no l’hem d’oblidar com a persona. L’Spar Girona no seria el que és avui en dia sense la teva gran aportació.

Moltes gràcies, Eric.

Attachment