LA PRÈVIA | CIUDAD DE LA LAGUNA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | CIUDAD DE LA LAGUNA – SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

Tornen els playoffs. L’Spar Girona defensarà el títol de Lliga guanyat en la temporada 2018/19 davant el Ciudad de La Laguna Tenerife.

Després de competir al pavelló contrari el passat dimecres, aquest dissabte les nostres jugadores tornen a rebre a un conjunt que a Fontajau ja ens va posar les coses complicades, doncs a la jornada 21 de la LF Endesa, no ens vam imposar al conjunt insular fins a l’últim quart (63 a 54). Per sort per l’Uni, l’afició tornarà a posar color al nostre pavelló.

Equip molt físic

Després de perdre al llarg de la temporada a diferents jugadores -destacant la baixa de Asia Taylor-, l’equip ha perdut potencial ofensiu. No obstant això, el nivell físic del conjunt insular segueix sent un factor clau en el joc del Clarinos.

Cal destacar l’alera Tanaya Atkinson (14,6 punts per partit i 13,8 de valoració la pívot Maria Fasoula (11,2 punts per partit i 10,2 de valoració).

Sistema de competició

Aquesta temporada canvia el sistema de competició i tant els quarts de final com les semifinals seran eliminadores d’anada i tornada, amb el segon partit en la pista de l’equip millor classificat. En la final sí que comptarà amb el playoff tradicional a tres partits amb avantatge de pavelló per a l’equip millor classificat a la Lliga Regular. El calendari de les semifinals i la final dependrà de les competicions europees.

Attachment