LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – ENSINO LUGO

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – ENSINO LUGO

Aquest dimarts a les 19:30 h  tindrà lloc la jornada 15 de la LF Endesa. El partit s’emetrà per Twitter @baloncestoEsp.

Després d’acabar el 2021 amb victòria a la pista del Baxi Ferrol, l’Spar Girona començarà el 2022 amb la visita de l’Ensino Lugo. A més, el partit corresponent a la jornada 15 de la LF Endesa tancarà la primera volta de l’Uni Girona.

“Partit en mig de festes, que sempre és difícil. L’equip està treballant molt bé, les incorporacions noves estan al 100% amb l’equip i ens dóna un bon nivell d’entrenament. Encarem amb il·lusió aquest inici de gener. Tenim un rival que si fem les coses bé podem gaudir del partit, però això depèn de nosaltres”, ha valorat Laura Antoja respecte al primer partit de la temporada.

Diferències amb l’any passat

L’equip, entrenat per Miguel Angel Ortega Marco, no ha pogut completar la gesta de la temporada passada al no classificar-se per la Copa de la Reina. I és que les gallegues arriben a Fontajau ocupant la tretzena posició (4 victòries i 10 derrotes).

L’actual referent ofensiva d’aquest equip és una coneguda nostra. Amb 9,9 punts per partit, Helena Oma és una de les principals espases a l’exterior (9,9 punts i 4,1 rebots per partit). A l’exterior també destaca la base Alessandra Orsili (8,3 punts per partit). Chatrice Marie White és la referent en el joc interior. La pivot està fent una mitjana de 8,6 punts i 4,7 rebots per partit.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“És un equip incòmode. Està entrenat per l’Ortego. Tenen molta intensitat i molt de ritme. Sensació de desordre dintre del seu ordre. Són gent molt agressiva que lluitarà totes les pilotes. No hem de caure amb el seu ritme accelerat. Hem d’estar atentes i tenir molt bona actitud”, ha valorat la segona entrenadora a la roda de premsa.

Attachment