LA PRÈVIA | SEMIFINALS SUPERCOPA

LA PRÈVIA | SEMIFINALS SUPERCOPA

El Santiago Martín serà la seu de la competició.

L’Spar Girona s’enfrontarà al Perfumerías Avenida en la semifinal de la Supercopa LF Endesa que se celebrarà a Tenerife (Pavelló Santiago Martín) aquest dissabte 18 de setembre (18:00 h, hora peninsular). El guanyador de la primera semifinal s’enfrontarà diumenge al vencedor de la segona semifinal que enfronta el Clarinos Tenerife contra el Valencia Basket.

Amb la victòria del Salamanca de l’any passat, el vigent campió de la competició destaca amb 9 títols en total. Tot i això, l’Spar Girona és un dels habituals de la Supercopa,  aconseguit dos títols en els últims anys.

Segons Alfred Julbe, jugar aquesta Supercopa significa “un èxit de l’any anterior. Si no ets organitzador vol dir que t’ho has guanyat a la pista i això és una bona herència”. A més, el Perfumerías Avenida “és un grup sòlid que sempre està bé i fan les coses molt concentrades”.

PERFUMERÍAS AVENIDA

Respecte al rival, les de Salamanca arriben amb baixes a la competició. I és que el conjunt entrenat per Roberto Íñiguez no podrà comptar amb les quatre jugadores que competeixen a la WNBA (les germanes Samuelson, Alarie i Cooper). A més, és possible que tampoc estigui disponible Mia Masic, lesionada l’última setmana.

Tot i la pretemporada atípica de les rivals, les blaves van aconseguir la Copa Castilla y León gràcies a les exteriors internacionals Sílvia Domínguez, Maite Cazorla, Leo Rodríguez i Andrea Vilaró i les pivots Emese Hof, Sante Evans, Nogaye Lo i Mariella Fasoula.

AMB LES MATEIXES BAIXES

Com a la Lliga Catalana, l’Spar Girona afrontarà el partit de semifinals de la Supercopa amb les mateixes baixes. I és que Alfred Julbe no podrà comptar amb María Araújo, Frida Eldebrink i la capitana Laia Palau.

Per aquest partit, l’Uni Girona tornarà a disposar de Faustine Parra, jugadora del Geieg.

DECLARACIONS DE JULIA REISINGEROVÁ

Attachment