BAUHAUS RENOVA EL SEU VINCLE AMB L’SPAR GIRONA

BAUHAUS RENOVA EL SEU VINCLE AMB L’SPAR GIRONA

  • La implicació de la companyia en l’equip va començar fa ja 12 anys i forma part d’una sèrie de patrocinis esportius per fomentar l’esport i el treball col·lectiu.

L’empresa BAUHAUS patrocina, un any més, a l’Spar Girona per la temporada 21-22, continuant així amb el seu compromís amb l’esport femení i la ciutat de Girona. El suport de la companyia a l’equip s’afegeix als altres diversos projectes esportius que patrocina BAUHAUS, dins de la seva línia corporativa de fomentar els valors de l’esport i el treball en equip. “Aquest equip és una institució dins la ciutat, perquè estem parlant de bàsquet, femení i de copes i lligues que són el màxim nivell d’aquest esport”, explica Daniel Albertos, director de la botiga de BAUHAUS a Girona.

El patrocini, que va començar amb una petita col·laboració l’any 2009 i enguany fa 12 anys, s’ha fet oficial aquest dimecres 15 de setembre, amb un acte on han participat Laia Palau, jugadora amb més d’una dotzena de guardons internacionals, capitana de l’equip i també de la Selecció Espanyola en els darrers jocs olímpics de Tòquio. També hi eren presents María Araújo, segona capitana de l’equip; Xavier Fernández, el director general de l’Spar Girona i, Daniel Albertos, el director de la botiga de BAUHAUS a Girona.

Una aposta per l’esport femení

“Hi ha un creixement de gent que s’està sumant al projecte i Bauhaus és una de les empreses principals”, afirma Laia Palau, qui també agraeix la continuïtat de l’empresa en el seu compromís amb l’esport local i de qualitat. “Estem fent créixer un club, un model de gestionar l’esport i una manera de vincular-se amb la ciutat que demostren que entre tots podem construir moltes coses”, afegeix la capitana.

“El suport d’una marca que és coneguda en l’àmbit europeu, com a mínim, és molt important i sobretot que confiïn en el bàsquet femení”, assegura María Araújo, jugadora de l’UNI Girona. “Som una família, i tenir grans patrocinadors al darrere ens ofereix seguretat, perquè podem jugar a l’Eurolliga, podem tenir bones incorporacions i competir a un nivell alt”, afirma. Per una altra banda, Albertos, director de la botiga de Girona, explica que ell, gràcies al patrocini de BAUHAUS a l’equip, ella i la seva família van recuperar la seva passió per l’esport. “Tenir un equip d’aquesta qualitat i tan a prop, et fa viure la seva trajectòria  i t’emociones amb cada partit”, afirma el director poc abans de defensar que es doni més suport per l’esport local i femení.

Sobre BAUHAUS

BAUHAUS és la marca referent en bricolatge, reformes, decoració, jardí i construcció, present en 19 països d’Europa, amb més de 270 botigues, 11 d’elles a Espanya. Té més de 120.000 productes de la millor qualitat i al millor preu, dividits en 15 seccions especialitzades, que permeten oferir a un mateix centre tot allò que el client pot necessitar. Totes les seves botigues tenen assessors professionals per ajudar al client particular a encontrar solucions eficaces i senzilles, a més d’un servei integral d’instal·lacions i reformes per a tota mena de projectes. També té un servei especialitzat pel client professional i l’espai Drive-In, per accedir directament amb el vehicle fins al producte i carregar-ho més fàcilment.

L’èxit de BAUHAUS resideix en oferir el millor servei adaptant-se a les necessitats del client i, per això, aposta per una experiència omnicanal que va des dels centres físics fins a la venda en línia, venda assistida telefònica i el servei Click&Collect, mitjançant el qual es pot reservar el producte en la pàgina web i recollir-ho a la botiga física seleccionada. Tot això perquè el procés de compra sigui còmode i agradable per a tots.

La companyia promou el valor humà de la seva plantilla, incentivant el seu desenvolupament i promoció, també col·labora amb entitats socials per donar oportunitats formatives a grups en risc de vulnerabilitat.

BAUHAUS Espanya compta amb centres a Barcelona, Gavà, Tarragona, Girona, Màlaga, Mallorca, València (Paterna i Alfafar), Saragossa, Madrid-Las Mercedes, Alcorcón i la botiga en línia.

Attachment