LA PRÈVIA | GALATASARAY – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | GALATASARAY – SPAR GIRONA

Aquest dimecres a les 18:00 h tindrà lloc la jornada 12 de la l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per TV Girona, Esport 3 web (1a part per TV) i YouTube.

“Una victòria així ens fa sentir molt bé, sobretot després de venir d’aquests 10 dies molt complicats per la Covid i la falta d’entrenament et pot suposar molts dubtes. El normal era que les sensacions individuals i col·lectives no fossin bones, i tot i no ser molt bones, sobretot en atac, en defensa vam estar molt bé. Sortim reforçades d’un partit que era complicat i que ens dóna confiança per encarar el següent”, destacava Laura Antoja a la Roda de Premsa prèvia al partit contra el Galatasaray.

I és que haver guanyat al València -a la Fonteta- sempre és un valor afegit. Després de tornar a sumar contra un rival molt complicat, l’Spar Girona viatja a Istanbul per disputar la jornada 12 de l’Euroleague Women.

El nostre conjunt ocupa actualment la segona posició del grup B, empatat amb el Sopron Basket, el Famila Schio i el Dynamo Kursk amb sis victòries, mentre que el Galatasaray ocupa la sisena posició amb quatre victòries.

Un rival complicat

Quan parlem del Galatasaray parlem d’un equip amb molt de talent. De fet, l’equip turc ja va demostrar al partit d’anada a Fontajau el seu arsenal ofensiu, imposant-se per 55 a 69. Amb un -14 en contra, l’Spar sortirà a pista amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i fer-se amb l’average.

No obstant això, el conjunt turc arriba amb moltes novetats, com “l’arribada d’una nova americana, la Kelsey Plum, que els i donarà un ritme diferent. No sabem quin equip ens trobarem. La base la tenim molt analitzada del partit de casa, però aquesta jugadora ens pot portar un ritme totalment diferent. També tenen a Davis, que va arribar abans de Nadal. Una jugadora molt agressiva i forta a l’exterior”, destacava Antoja.

Però a part del talent individual, Laura Antoja en destaca el bloc. “Es complementen amb tot aquest grup de jugadores tècniques, destacant les interiors que de seguida fan les lectures necessàries per anotar”.

La Llibreta del Partit

Laura Antoja té clar que per superar al Galatasaray haurem d’anar amb la idea de guanyar i no deixar-nos intimidar pel resultat de l’anada. I és que tot i que les turques venen renovades, l’Spar també arriba amb més jugadores. “Hem d’analitzar bé que vam fer malament a l’anada. Tenir en compte que hi ha dos peces ofensives que són diferents i ens poden plantejar nous problemes, però sobretot potenciar el que és nostre, ja que som un equip renovat. Hem d’anar de cares i recuperar el partit d’anada”.

Attachment