LA PRÈVIA | LOINTEK GERNIKA BIZKAIA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | LOINTEK GERNIKA BIZKAIA – SPAR GIRONA

Data marcada al calendari de l’Uni. Data marcada per molts equips de la Lliga Femenina Endesa. El dia 27 de desembre tindrà lloc la jornada 18 de la Lliga femenina Endesa. Dit d’una altra manera. El dia 27 de desembre tindrà lloc l’últim partit de l’any 2020.

Partit especial per moltes jugadores de l’Uni, però partit especial per dues jugadores visitants.  Roso Buch i Nadia Colhado donaran la benvinguda al seu exequip. Tot i la benvinguda, les rivals ho donaran tot per superar a les gironines, i és que les basques porten dos partits consecutius sense guanyar, després de caure derrotat el passat dimarts contra el Bembibre i en la jornada 16 contra el València. En cas de perdre, les de Villalibre es despenjaria de la lluita per la quarta posició.

“És un equip amb balanç positiu i sòlides a casa. Tenen un parell d’exjugadores amb talent. Moltes dificultats. Ens hem de preparar com fem sempre”, destacava Alfred Julbe.

Les nostres jugadores volen acomiadar bé a l’any. Tal com va explicar Alfred Julbe a l’últim partit, imposar-se com a l’última jornada no seria un punt positiu. El nostre entrenador vol que la bona cara del partit contra l’IDK, aquella cara que va dominar -en ambdós costats de pista- durant la primera part del xoc.

Attachment