La prèvia | Nissan Al-Qázares Extremadura – Spar Citylift Girona

La prèvia | Nissan Al-Qázares Extremadura – Spar Citylift Girona

Les noies d’Eric Surís visiten al conjunt extremeny amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria a la Liga Endesa.

La prèvia | Nissan Al-Qázares Extremadura – Spar Citylift Girona

Amb l’aturada de seleccions finalitzada, per tant, amb dos setmanes de descans per la majoria de jugadores de l’equip toca afrontar la novena jornada de la Liga Endesa, amb les piles ben recarregades, per tornar cap a terres catalanes amb la vuitena victòria del curs.

Després d’haver perdut l’últim partit a casa contra el Gernika – quartes a la classificació – en un partit trepidant fins l’últim moment, en el que Coulibaly no va poder posar l’empat a 68 amb un triple in-extremis que va servir per moure per primera vegada del curs el marcador de derrotes, les gironines tenen ganes d’oblidar el mal resultat adquirit i poder oferir el seu millor joc a la comunitat extremenya.

Eric Surís, en roda de premsa prèvia, va dir que “les dos setmanes de descans ens han anat bé per corregir els errors que es van cometre en la derrota contra el Gernika”.

L’Spar Citylift Girona s’haurà de veure les cares amb les vuitenes classificades amb un balanç total de quatres victòries i quatre derrotes. La setmana passada el conjunt entrenat per Ricardo Nuno es va imposar per un avantatge de tres punts -64 a 67- a Quesos el Pastor, el segon pitjor equip de la categoria.

Les seves principals armes ofensives són les americanes Arica Derris Carter(escolta)i Jannel Channel Simms(escolta) – amb més de catorze punts per partit i Paula Ginzo(pivot) que aporten quasi deu punts de mitjana cadascuna, comentava el míster davant els mitjans.

Per aquest partit, Eric Surís no podrà comptar amb les, encara, lesionades Núria Martínez i Sonja Petrovic que a poc a poc van veient la llum al final del túnel amb moltes ganes de poder ajudar l’equip als seus objectius pertinents.

Attachment