L’equip recupera el camí de la victòria (Nissan Al-Qázeres 42 – 70 Spar Citylift Girona)

L’equip recupera el camí de la victòria (Nissan Al-Qázeres 42 – 70 Spar Citylift Girona)

El domini de la zona propicia una victòria contundent de l’Spar Citylift a Càceres.

Nissan Al-Qázeres 42 – 70 Spar Citylift Girona

Bon parcial inicial de les visitants amb un 0-6 fruit d’un començament sòlid i encertat en totes dues bandes de la pista. La intensitat defensiva ha propiciat que les extremenyes acabessin el primer quart amb una anotació baixa, només 7 punts, per acabar el primer període amb un 7-15.

La dinàmica del partit ha seguit igual durant el segon quart; transicions ràpides, contundència defensiva i atacs ràpids sabent trobar la línia d’anotació fàcil per a l’Spar Citylift Girona. Un gran parcial de Brittney Sykes –amb 9 punts en el quart– ha liderat les visitants. Un bon parcial de 4-15 en 6 minuts ha servit per arribar amb un 22-37 a la mitja part.

La presència i potència de les d’Eric Surís sota el cèrcol ha estat cabdal per assegurar la bona renda assolida en la primera meitat. Durant els primers minuts del tercer quart, on el percentatge d’encert ha disminuït, els rebots agafats per les jugadores interiors gironines han estat una de les claus per arribar al darrer període amb un 30-52 al marcador.

Amb un 42-70 final, l’Spar Citylift ha sabut mantenir la tensió fins al darrer moment per seguir augmentant la distància en el marcador i assegurar un partit que, passada la derrota en la jornada prèvia a la finestra FIBA, ha servit a l’equip per retrobar-se amb el triomf en lliga regular i mantenir el lideratge una victòria per sobre dels seus perseguidors.