LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

Aquest dimecres a les 20:10 h  tindrà lloc la jornada 9 de l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per Esport3.

Vam tornar a sumar. Vam aconseguir una gesta de les que no oblidarem mai. Vam derrotar al Sopron Basket a la seva pista, un dels equips més forts de la competició -i vam trencar la seva imbatibilitat al seu pavelló. Però això és l’Euroleague Women i la competició segueix.

Dit això, a l’Euroleague Women no hi ha un rival fluix. De fet, aquest grup B es pot definir amb una paraula: Igualtat. I és que des del primer al setè només ens separen dues victòries.

En aquesta novena jornada, les d’Alfred Julbe reben al Famila Schio. Un equip que, si posem la mirada enrere, ens porta molt bons rècords -aquest any ens vam imposar a la seva pista i l’any passat les vam superar i ens vam classificar per primera vegada als quarts de final.

La millor dinàmica del grup B
Però les italianes ja no són aquell equip de la segona jornada. De fet, les de Dikaioulakos arriben a Fontajau amb una ratxa de quatre victòries consecutives a l’Euroleague Women. I aquest estat de forma no sorprèn, ja que les italianes tenen una plantilla amb moltes estrelles, com la mítica pivot Sandrine Gruda (14,1 punts per partit), l’exterior Kitija Laksa (13,5 punts per partit) o la veterana Giorgia Sottana (5,2 assistències).

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“No és el partit més complicat, però la situació de Schio en el grup no semblava molt real. Per això vam donar tanta importància a la victòria d’Itàlia, ja que és un equip que juguen molt bé a bàsquet. El fet que hagin agafat una bona dinàmica els i dóna més confiança. Hem de contrarestar-ho, nosaltres juguem davant la nostra afició”, ha valorat Laura Antoja a la Roda de Premsa.

Attachment