ITALCAFFÈ I ALMA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

ITALCAFFÈ I ALMA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Ambdues entitats han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori.

Coffee Center, empresa gironina especialista en cafè i infusions ecològiques, seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més, amb les seves marques Italcaffè i Alma Teas & Herbal Infusions.

A l’acte de signatura s’ha dut a terme a Fontajau i ha assistit, per part de Italcaffè, Jordi Pou, CEO de l’empresa, i Silvana Mallia, directora de màrqueting. Per part de l’Spar Girona, el director general, Xavi Fernández.

Jordi Pou s’ha mostrat molt content i ha valorat l’acord de renovació. “Col·laborem per moltes raons. Hi ha la part romàntica, ja que personalment sempre he seguit el bàsquet. I també hi ha la qüestió d’ajudar al territori. La ciutat de Girona és d’on som i és molt important col·laborar amb entitats gironines com l’Uni Girona”.

El director general de l’Spar Girona ha manifestat que “aquesta renovació reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que les empreses com Ital Cafè, passat els anys, segueixin apostant pel nostre projecte”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Coffee Center

Coffee Center, empresa gironina especialitzada en l´elaboració i comercialització de cafès, tes i eco infusions únics i ecològics des de 1986.

Amb les seves marques: Italcaffè, Fincafe, Alma Teas & Herbal Infusions, Kombucha Alma i Ciocolat, Coffee Center és present en el mercat retail, horeca i gourmet mitjançant oferint solucions adapatades a les necessitats de tots els seus clients, sent fidels a l´excel·lència, la innovació i la sostenibilitat dels seus productes.

Attachment