LA PRÈVIA | DYNAMO KURSK – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | DYNAMO KURSK – SPAR GIRONA

Aquest dimecres a les 17:00 h tindrà lloc la jornada 4 de l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per TV Girona i YouTube (Euroleague Women).

Després de superar al Fenerbaçhe en l’última jornada de l’Euroleague Women i al Cadí la Seu a la Lliga Femenina Endesa, l’Spar Girona es torna a vestir de gala per tornar a la màxima competició europea. Les d’Alfred Julbe encaren un dels viatges més llargs de la temporada, i és en el proper enfrontament l’Spar Girona visita la pista del Dynamo Kursk.

AMB LES MATEIXES VICTÒRIES

Vasily Karasev és l’entrenador que dirigeix al conjunt rus. Actualment, tenen les mateixes victòries –Galatasaray i Arka Gdynia– i derrotes –Basket Landes- que nosaltres, situades a la tercera plaça del Grup B.

Quan parlem de talent individual, el Dynamo Kursk va sobrat en aquesta façeta. Tal com va destacar Laura Antoja a la roda de premsa, jugadores interiors com Eva Lise -20,3 punts i 6 rebots per partit-, Natasha Howard -17,7 punts i 9,3 rebots- i Arike Ogunbowale en el perímetre-debutant el passat dimecres amb 17 punts-, són les principals armes ofensives de l’equip rus.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“En poc temps de recuperació. Tornem a la matinada de dissabte i dilluns ja viatgem. És el viatge més desagradable de tot l’any, ja que viatges dilluns, dorms a Moscou i arribes dimarts a Kursk, per fer un petit entrenament per jugar dimecres. És un vol complicat. El més important és tenir el cap ben col·locat per suplir les mancances físiques.”, ha comentat Laura Antoja a la roda de premsa.

La segona entrenadora ha destacat el potencial de les locals. “És un equip molt complet i ara ja té totes les peces. Hem d’intentar que les seves exteriors ens facin el menys mal possible i haurem de ser molt sèries. Treballarem amb una defensa agressiva, el nostre ADN”.

Attachment