LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA

Aquest diumenge a les 18:00 h  tindrà lloc la jornada 11 de la LF Endesa. El partit s’emetrà per Twitter @baloncestoESP.

Quan parlem del Gernika parlem d’un autèntic equipàs. De fet, el conjunt basc són les actuals semifinalistes de la Lliga i de la Copa de la Reina.

Tot i imposar-se en el derbi basc contra l’Araski per 69 a 47, les de José Mario López no han tingut el millor inici possible, situant-se a la sisena posició amb 6 victòries i 4 derrotes.

EL RIVAL

Equip amb molt de potencial de millora on destaca Tinara Moore. Amb 12,6 punts per partit i 5,2 rebots, l’americana és molt dominant en els dos costats de la pista. A més, és una referència ofensiva gràcies al seu moviment sota cistella amb un tir molt fiable des de gairebé totes les posicions. A l’interior també destaca la seva companya Melisa Brcaninovic (7,2 punts per partit).

Respecte a l’amenaça exterior, Angie Bjorklund és una escolta/aler molt elegant amb la pilota i molt fiable des de l’exterior.

I si parlem d’amenaça exterior, no ens podem oblidar de Rosó Buch, i és que l’antiga capitana de l’Uni Girona torna a Fontajau.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

Per aquest partit, l’Spar Girona encara no disposarà de Michaela Onyenwere. “La Michaela està en el procés de passar la revisió mèdica. Estem en aquests dies d’anar-la a incorporar. Passaran uns dies per veure-la debutar. Demà no jugarà”, va destacar la segona entrenadora, Laura Antoja.

Attachment